Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
04 Серпня, 2016 р., 16:23
04 серпня в селі Мала Іловиця відбулись збори громади на які були запрошені: міський голова Плетюк Володимир; начальник відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища та інфраструктури Драчук Надія Тимофіївна; начальника відділу комунальної власності та земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, містобудівного кадастру Тука Олег Григорович. Селяни задавали питання по наявним на даний час проблемам, більшість з них це ремонт доріг та майбутній розвиток села. Також на зборах були присутні представники фірм які орендують землі у мешканців села які обговорили пропозиції щодо допомоги громаді а саме: ремонті доріг, встановлення нових вікон в школі і т.д. за вибором самих жителів села.
03 Серпня, 2016 р., 16:19
03 серпня міським головою Плетюком В.Є. було проведено зустріч з жителями с. Сошище на предмет ремонту дороги до їх села, на момент проведення зборів у селі вже розпочалися роботи Шумським райавтодором.
03 Серпня, 2016 р., 16:09
02 серпня міським головою Плетюком В.Є. спільно з проектантами було обстежено частину дороги з с. Кутянка до с. Зелений Дуб Здолбунівського району протяжністю 3 км. на предмет виготовлення проектної документації по її капітальному ремонту.
02 Серпня, 2016 р., 15:55
Запрошені проектанти з м. Тернопіль, які розроблять проектні пропозиції щодо очищення озера у “Парку Соснина”. Також буде передбачено пляж як для дітей, так і для дорослих. Планується відновити і встановити малі архітектурні форми у вигляді пляжних будиночків, дитячих грибків, пісочниць і т.д.
02 Серпня, 2016 р., 15:46
Даний проект впроваджується спільно з ЄС/ПРОООН «Розвиток спрямований на громаду» в результаті перемоги конкурсної заяви Шумської міської ради у Всеукраїнському конкурсі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь