Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
23 Квітня, 2016 р., 20:26
З 18 години 21 квітня 2016 року в результаті локальної аварії на центральному водопроводі без питного водопостачання залишились споживачі частин вулиць Української, Волинської, Шевченка, Князя Острозького, 840 – річчя Шумська. Ремонтні роботи проводились КП «Шумськкомунсервіс» 22-23 квітня.
22 Квітня, 2016 р., 20:08
Перейняти досвід створення об’єднаної громади, запитати про можливі ризики та відверті переваги такого кроку – ось якої була мета багаточисельної делегації з Вінниччині, яка минулого тижня завітала у Шумськ, у гості до об’єднаної громади.
21 Квітня, 2016 р., 19:56
Днями голова Шумської об’єднаної територіальної громади Плетюк Володимир Євгенович зустрівся з начальником Служби автомобільних доріг в Тернопільській області Юликом Б.І з метою обговорення перспектив проведення ремонтних робіт автошляхів місцевого значення на території Шумської об'єднаної громади. Також 21 квітня 2016 року голова Шумської об’єднаної територіальної громади Плетюк Володимир Євгенович разом з Тукою Олегом Григоровичем  спеціалістом відділу розвитку, торгівлі та інвестицій провели робочий виїзд  в села Биківці, Бірки, Новостав, Потуторів, Соснівка, Шумбар для перевірки якості проведених робіт філією «шумський райавтодор».
20 Квітня, 2016 р., 17:51
18 квітня 2016 року відбулось засідання виконавчого комітету Шумської міської ради під час якого розглянули  та прийняли відповідні рішення з наступних питань:
14 Квітня, 2016 р., 11:22
У Шумську завершили реконструкцію очисних споруд. У рамках робочої поїздки у Шумський район голова обласної державної адміністрації Степан Барна оцінив якість робіт.
13 Квітня, 2016 р., 11:29
Комунальне підприємство "Шумськкомунсервіс" проводить благоустрій  кладовища в с.Угорськ. Роботи проводяться з метою розширення площі захоронення, а також водовідведення стічних вод навколо кладовища. Після завершення робіт з благоустрою буде  проводитись облаштування вулиці - заїзду до кладовища.
11 Квітня, 2016 р., 15:06
08 квітня відбулася чергова п'ята сесія Шумської міської ради з наступним порядком денним:
07 Квітня, 2016 р., 17:06
Комісією міської ради та спеціалістів філії "Шумський райавтодор" проведено обстеження вул.Жовтнева та вул.Хутір Діброва в с.Руська Гута та її продовження  за межами  населеного пункту протяжністю 2400 метрів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь