Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
31 Травня, 2016 р., 15:36
30 травня 2016 року, на замовлення Шумської міської ради, підрядною організацією – Шумським УЕГГ розпочато капітальний ремонт покрівлі колишнього кінотеатру «Мир» в рамках реалізації проекту з утворення Центру надання адміністративних послуг спільно міжнародним проектом  ЄС/ПРООН «Розвиток спрямований на громаду».
31 Травня, 2016 р., 10:28
31 травня 2016р. міський голова Плетюк В.Є. провів нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради, де були дані доручення. Секретарю виконкому Собчук Г.Г. розмістити структуру міської ради на інформаційному стенді. Заступнику міського голови Бойко Я.Я. розпланувати та окреслити обсяг майбутніх ремонтних робіт  вулиць по селах та місту. Було дано доручення начальнику відділу освіти молоді та спорту міської ради Дмитрук Л.В. організувати спартакіаду яка планується 12 червня 2016 року. Начальнику відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, охорони навколишнього природного  середовища та інфраструктури Драчук Н.Т. організувати роботу в.о. старост для висвітлення життя в громаді на сайті. 
30 Травня, 2016 р., 15:41
КП «Шумськкомунсервіс» 30 травня 2016 року здійснюються ремонтні роботи розподільчих водопровідних колодязів по вулиці І. Франка
30 Травня, 2016 р., 12:28
30 травня 2016р. проведена нарада за участю міського голови Плетюка В.Є. з керівниками структурних підрозділів міської ради, де були дані доручення. Керуючій справами Собчук Г.Г. провести підготовку щодо вивчення громадської думки про стан та перспективи розвитку Шумської ОТГ. Заступнику міского голови Бойко Я.Я. нанести на схемах сільських та населених пунктах громади об’єкти дорожньої інфраструктури, зовнішнього вуличного освітлення та інші об’єкти комунальної власності територіальної громади. Також уточнити генеральний план міста. Було дано доручення начальнику відділу освіти молоді та спорту міської ради Дмитрук Л.В. скласти дефектний акт по Шумському міському стадіону. Секретарю Шумської міської ради Павленко Л.В. підготувати запрошення бургомістрам гміни міста Мшонова та Кобилки для дружнього візити в місто Шумськ. Також вирішити питання з керівником Шумського райавтодору Левчуком О.В.  щодо початку ремонту дороги до села Бриків.
28 Травня, 2016 р., 10:45
27.05.2016 відбулось засідання конкурсної комісії з відбору підрядної організації по виконанню робіт в рамках грантового мікро проекту «Створення Центру надання адміністративних послуг Шумської міської ради спільно з організацією ЄС/ПРООН» Місцевий розвиток спрямований на громаду»
27 Травня, 2016 р., 10:23
26 травня 2016 року  в місті Кременець відбувся навчальний семінар «Роль та місце  Форуму місцевого розвитку в підготовці, розгляді та затвердженні стратегічних планів розвитку громад», ключовою тематикою якого була «Мобілізація місцевих громад на створення планів перспективного розвитку».  Захід проведено за сприянням спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду».
24 Травня, 2016 р., 15:00
23 травня 2016р. відбулась нарада за участю міського голови Плетюка В.Є. під час якої були дані відповідні доручення секретарю міської ради Павленко Л.В. на узгодження плану виконавчого комітету на тиждень. Заслухано звіт заступника міського голови Бойко Я.Я. про виконану роботу працівників міської ради за минулий тиждень. Було дано доручення начальнику відділу освіти молоді та спорту міської ради Дмитрук Л.В. по питанням штатного та інших поточних питань.
24 Травня, 2016 р., 14:41
12 травня, в міській раді відбувся конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу освіти, молоді та спорту Шумської міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь