Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

В унісон святковому настрою

Дата: 09.12.2016 13:39
Кількість переглядів: 954

Працівники органів місцевого самоврядування своє професійне свято відзначили у затишній залі Шумської школи мистецтв. Його викладачі та вихованці постаралися на славу і підготували чудову концертну програму для людей, чия робота безпосередньо пов`язана з приняттям важливих рішень, які впливають на добробут і якісний та комфортний розвиток громади.

Тому художні номери по-особливому западали в душу кожного, хто завітав на свято, адже, коли щоденно працюєш людьми, занурюєшся у їхні проблеми, виникає особлива потреба у тому, щоб відчути святкові миті і наповнитися урочистим настроєм. В унісон концертним номерам звучали привітання від влади, а їх адресували секретар міської ради Людмила Павленко, перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Штурма, голова районної ради Тарас Корець, вони й нагородили кращих працівників органів місцевого самоврядування.

За відповідальну роботу і творчий підхід до вирішення важливих питань грамоти отримали і працівники та депутати Шумської об`єднаної теритріальної громади. Серед них - секретар міської ради Людмила Павленко, в.о. старост Наталія Затворнюк, Віктор Карп’юк, Мирослава Чуйко, Лариса Іванчук, Мирослав Щур, начальник відділу ЖКГ та, водночас, депутат районної ради Надія Драчук, заступник міського голови Ярослав Бойко, начальник фінансового відділу Галина Кирея, начальник відділу організаційно-кадрової роботи та інформації Наталія Сидорчук, спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи та інформації Олександра Якимчук, спеціаліст відділу звітності та контролю Віта Нагиналюк, спеціалісти міськради Володимир Яремчук, Надія Павлюк, Надія Мартинюк, депутати міської ради Сергій Лукавий, Віта Цезарук, Костянтин Самойлович.

На чесну і результативну працю для людей під Божим захистом благословив працівників органів міcцевого самоврядування о.Миколай Бабій (УПЦ КП м.Шумськ).

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь