Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

2020 рік

60 сесія ІІ пленарне засідання

Про затвердження Комунікаційної стратегії об’єднаної територіальної громади Шумської міської ради на 2020‒2022 роки

Комунікаційна стратегія об’єднаної територіальної громади Шумської міської ради на 2020‒2022 роки 


1 сесія 2 пленарне засідання 8 скликання

Про затвердження старости

 Про затвердження персонального складу постійних комісій Шумської міської ради 

Постійні комісії Шумської міської ради VIII скликання

Про затвердження  Положення про старост

Положення про старосту

Персональний склад виконавчого комітету Шумської міської ради

2 сесія 8 скликання


Проєкт рішення «Про бюджет  Шумської міської територіальної громади на 2021 рік» (після внесення змін бюджетної комісії)

   Пояснююча записка до проєкту рішення «Про бюджет Шумської міської територіальної громади на 2021 рік» (після внесення змін бюджетної комісії)

   Додаток 1

   Додаток 2

   Додаток 3

   Додаток 5

   Додаток 6

   Додаток 7

Про затвердження договору про передачу та прийняття міжбюджетних трансфертів  між Шумською міською радою та Великодедеркальською сільською радою  на 2021 рік

     Договір про передачу та прийняття міжбюджетних трансфертів  між Шумською міською радою та Великодедеркальською сільською радою на 2021 рік

Проєкт «Про затвердження програми соціально-економічного розвитку Шумської міської ради на 2021 рік»

Про внесення  змін до Шумського міського бюджету на 2020 рік

     Додаток до рішення «Про внесення змін до міського бюджету»

Про затвердження «Комплексної Програми забезпечення пожежної і техногенної безпеки на території Шумської об’єднаної територіальної громади з центром в м. Шумськ на 2021-2023 роки»

Регламент роботи Шумської міської ради восьмого скликання

Про внесення змін до Васьковецького сільського бюджету на 2020 рік

Проєкт «Про затвердження програми поводження з безпритульними тваринами в Шумській ОТГ на 2021-2023 роки»

Проєкт «Про затвердження  програми «Обдаровані діти» на 2021-2025 роки»

     Програма «Обдаровані діти» на 2021-2025 роки»

Про затвердження Програми «Молодь Шумщини» на 2021-2025 роки

Проєкт «Про затвердження «Програми проведення культурно-масових заходів  на території Шумської територіальної громади на 2021 рік»

Проєкт «Про затвердження  переліку пільгових категорій вихованців закладів дошкільної освіти, учнів закладів загальної середньої освіти та визначення суми коштів для організації безкоштовного харчування у 2021 році»

Про внесення доповнень в персональний склад виконавчого комітету,  затвердженого рішенням сесії від 04.12.2020 р №39 «Про утворення виконавчого комітету Шумської міської ради та затвердження персонального складу»

Про відмову  у наданні дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Шумську по вул. Українській (Бойко А.О.)

Про відмову у наданні дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Шумську по вул. Енергетична (Білоус С.С.)

Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Шумську по вул. Українській (Вознюк В.М.)

Про затвердження детального плану території земельної ділянки для зміни цільового призначення в м. Шумську по вул. Чирянка, Шумського району, Тернопільської  області (Яремчук В.Д.)

Про відмову у наданні дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Шумську по вул. Українській (Петров А.М.)

Про відмову у наданні дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Шумську по вул. Українській (Хом'як В.І.)

Про відмову у наданні дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Шумську по вул. Українській (Хом'як Г.О.)

Про відмову у наданні дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Шумську по вул. Енергетичній (Хом'як К.Л.)

Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в с. Бриків, Шумського р-ну по вул. Польова

Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Соснівка, Шумського району, Тернопільської  області (Павлюк М.І.)

Про присвоєння назви провулків у м. Шумську

Про створення комісії з розгляду заяв громадян, щодо призначення їм одноразової соціальної допомоги

Положення про комісію Шумської міської ради з розгляду заяв, щодо призначення одноразової соціальної допомоги

Про затвердження Програми соціального захисту населення Шумської міської ради на 2021 рік

Програма соціального захисту населення Шумської міської ради на 2021 рік

Про внесення змін до статуту комунальної установи, затвердження структури та штатного розпису комунальної установи «Центр надання соціальних послуг»  Шумської міської ради

       Статут комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шумської міської ради

       Структура Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шумської міської ради

       Штатний розпис КУ «Центр надання соціальних послуг»

Про прийняття  комунального некомерційного підприємства  Шумської районної ради «Шумська центральна районна лікарня» (код ЄДРПОУ 02001216) із спільної власності територіальних громад сіл та міста Шумського району у комунальну власність Шумської міської ради

Про прийняття  комунального некомерційного підприємства  Шумської районної ради «Шумський районний центр первинної медико-санітарної  допомоги»  (код ЄДРПОУ 38725548) із спільної власності територіальних громад сіл та міста Шумського  району у комунальну власність Шумської  міської ради

Про початок  реорганізації  Вілійської, Цеценівської, Людвищенської та Васьковецької сільських рад Шумського району, Тернопільської області шляхом приєднання до Шумської об’єднаної територіальної громади

Про  безкоштовну  передачу КП «Шумськкомунсервіс» основних засобів та інших необоротних матеріальних активів

Про затвердження  Положення про порядок службових відряджень працівників Шумської міської ради

Положення про порядок службових відряджень працівників Шумської міської  ради та підпорядкованих установ комунальної власності

Про затвердження Програми фінансового забезпечення представницьких витрат та інших видатків, пов’язаних із діяльністю Шумської міської ради на 2021 рік

Програма фінансового забезпечення представницьких витрат та інших видатків, пов’язаних з діяльністю Шумської міської ради на  2021 роки

Про граничні суми витрат на придбання автомобілів,меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів, придбання та утримання мобільних телефонів органами місцевого самоврядування

Про затвердження штатного розпису на 2021рік

Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в с. Бриків, Шумського р-ну по вул. Польова

Про затвердження програми забезпечення діяльності комунального дитячого оздоровчого закладу «Дивосвіт» Шумської міської ради Тернопільської області на 2021-2022 роки

Про надання дозволу на продаж земельної ділянки  несільськогосподарського призначення в м. Шумськ, вулиця І. Франка, 2Л

Про надання дозволу на продаж земельних ділянок  несільськогосподарського призначення в м. Шумськ, вулиця Вілійська

Про надання дозволу на продаж земельної ділянки  несільськогосподарського призначення в м.Шумськ, вулиця Волинська, 4

Про надання дозволу на продаж земельної ділянки  несільськогосподарського призначення в м.Шумськ, вулиця Заводська, 2Б

Про надання дозволу на продаж земельної ділянки  несільськогосподарського призначення в м.Шумськ, вулиця Миру, 1Р

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

       Додаток

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Афоніну В.Д.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Афонін О.М.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Барчук Л.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Беднарській І.М.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Блажеюку А.А.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Блажеюку А.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Блажеюку А.М.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Бондаренко Т.М.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Боярчук В.А.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Виштикалюк В.Т.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Герасимчук В.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Данильчук Є.Д.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Деньчук І.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Деньчук О.Р.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Дмитрук А.І.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Заблоцький Д.Л.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Задерій О.М.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ісюк В.І.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ковальчук І.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ковальчук Л.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Козак А.Ю.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Кратасюк В.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Криницький В.І.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Курило З.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Кучак М.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ліщук А.С.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Лозова О.А.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Максімов В.І.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Максімова В.Й.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Нагиналюк В.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Нагиналюк Н.І.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ольховенко Л.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Присяжнюк В.І.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Рудь О.Ф.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Руссу О.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Сергеєв С.С.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Сергеєва О.Т.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Смоляк А.С.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Соколюк Н.Д.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Філінська Г.С.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Хом'як М.Л.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Чайковська В.М.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Чорна К.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Штурма С.М.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Целінській А.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Вірт В.М.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Грозовська М.М.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Грозовський А.С.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Дем'янчук Л.Р.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Деньчук Л.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Єленковська Ю.Ю.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Іващук В.О.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Іщук В.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Іщук Г.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Колонтай Г.А.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Кравчук О.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Лірський І.В.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ніколайчук І.Р.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Півень М.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Поліщук П.М.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Прончук Г.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Стельмах В.П.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ткачук Ю.Б.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Фурсік Н.Ф.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Чухач В.Д.

Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Гайсіну І.К.

Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв) для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва Гайсіну Р.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Байдюку Ю.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельних ділянок Беднарській Н.О.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельних ділянок Блажеюку Р.Г.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Богуславській З.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Вербовецькій Г.П.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Гладинюку П.Л.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Дем’янюку Р.С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Дем’янюку І.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Шкабарі І.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Добротвор А.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Тимощуку А.Я.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Івашенюку І.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Климчуку А.К.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Ковальчук Л.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельних ділянок Корнійчуку В.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Корнійчуку В.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Курило М.С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельних ділянок Левчунь М.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Ліснічуку О.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельних ділянок Мамчур В.Р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельних ділянок Мельничуку В.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельних ділянок Мельничук М.О.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Нечипоруку А.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельних ділянок Омельчуку В.С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Павлюк А.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Побережній Г.О.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Рудю В.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельних ділянок Слив’юк Н.І.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Слив’юку С.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Слободянюку М.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Стельмащук Н.Л.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Стецюку І.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Терещенко Г.П.

Про передачу безоплатно у власність земельних ділянок в с. Угорськ Шумського району Тернопільської області Тимощуку А.Я.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Чекаліну С.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельних ділянок Шереметі С.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельних ділянок Шкабарі Г.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельних ділянок Шліхті М.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Шмигель Т.П.

Про припинення права користування земельною ділянкою Бабича М.І.

Про припинення права користування земельною ділянкою Панасюка Р.Б.

Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та продаж земельної ділянки Федотову Д.Є.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Бабію Р. П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Бунчику М.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Вінічук І.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Вознюку А.О.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Данилюк Н.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Данчишак В.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Івашенюку П.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Івашенюк Л.Л.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Ільчуку В.Р.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Клек Н.Р.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Клеку А.Р.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Ковальчуку А.С.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Ковальчуку О.С.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Костовській О.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Лукавій Л.Ф.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Матвійчук І.Ф.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Медик І.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Медик Т.О.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Наконечній М.С.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Нечипоруку М.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Петруку В.Б.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Радь Н.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Стасюку Ю.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Стельмащуку О.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Тимощуку А.Я.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Тимчук Г.Л.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Харковій Т.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Якимчук Л.В.

Про укладення договору оренди земельної ділянки з ВАТ «Тернопільобленерго»

Про укладення договору оренди земельної ділянки з ВАТ «Тернопільобленерго»

Про укладення договору оренди земельної ділянки з ВАТ «Тернопільобленерго»

Про укладення договору оренди земельної ділянки з ВАТ «Тернопільобленерго»

Про виведення з членів особистого селянського господарства Гаврилюка А.М.

Про визнання таким, що втратило чинність рішення сесії міської ради від 05.05.2017 №983

Про визначення переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації

Про продаж на повторних земельних торгах земельних ділянок сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 0,8500 га, кадастровий номер 6125887500:01:001:0380 площею 0,4558 га, кадастровий номер 6125886200:01:001:0683 площею 9,7460 га, кадастровий номер 6125883100:01:001:1088

Про внесення змін в рішення сесії  від 29.09.2020 №4877 щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки Іщуку М.В.

Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва і обслуговування будівель громадських та релігійних організацій по вул. Набережна, в с. Мала Іловиця, Шумського району, Тернопільської  області

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гнатюк К.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Заблоцькій О.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Лохвінській Н.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Лохвінському О.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Нагиналюк Н.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Пасько М.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Петрук С.О.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Пилип’юк Л.Ю.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Прокопчук С.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Тракало М.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Хома І.В.

Про передачу у власність земельної ділянки Божук В.П.

Про передачу у власність земельної ділянки Івасюк З.І.

Про уточнення рішення сесії від 21.12.1999 року Шумської селищної  ради «Про приватизацію  земельних ділянок жителями селища»

Про внесення змін в рішення сесії  № 4519 від 21.08.2020 року щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) Соболевському М.М.

Про внесення змін в рішення сесії Шумської міської ради від 11.04.2019 №2656 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Фінюк Л.І.»

Про уточнення рішення сесії від 02.06.1993 року Суразької сільської ради «Про передачу у приватну власність земельних ділянок громадянам села Сураж, Ходаки»

Про внесення змін в рішення сесії Шумської міської ради від 28.05.2020 №4231 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Швидко В.М.»

Про відмову наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Мельничук В.В.

Про відмову наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Штурмі М.П.

Про відмову в наданні погодження на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Никитюку І.Я.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Затворнюк Г.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Килименко А.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Лістовському В.А.

Про розгляд заяви Лістовського В.А.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Медику О.Г.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Потіха І.Д.

Про затвердження Положення  про встановлення розміру ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності Шумської міської ради та встановлення ставок орендної плати на 2020 рік

     Додаток

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу у власність земельної ділянки Тимощуку В.Л.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Токарчук Л.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Яцюку М.О.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь