Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Додали кошти на зарплату вчителям та підтримали реалізацію важливих проектів

Дата: 09.12.2016 09:46
Кількість переглядів: 891

Депутати міської ради на чотирнадцятій (позачерговій) сесії, заслухавши доповідь начальника фін.відділу міської ради Галини Киреї, проголосували за уточнення міського бюджету.

Ще під час минулого сесійного засідання ішлося про те, що не вистачає коштів на виплату заробітної плати педагогічним працівникам, які навчають школярів в освітніх закладах громади.

Для того, аби виправити ситуцію, потрібні додаткові кошти. З необхідних 2 млн 700 тис. грн з Державного бюджету надійшла субвенція у сумі 1 млн 700 тис. грн, ще мільйон міська рада виділила з місцевого бюджету, це стало можливим завдяки перевиконанню бюджету міської ради. Крім того, на капітальні видатки навчальних закладів Шумської об'єднаної громади з обласного бюджету виділили 3 млн 381 тис. 200 грн. Також за рахунок перерозподілу субвенції стало можливим придбання для КП "Шумськкомунсервіс" автомобіля для прочищення каналізацій, встановлення котла в навчально-виховному комплексі села Угорськ та вирішити питання вуличного освітлення у Літовищах.

Депутати міської рад підтримали ряд інфраструктурних проектів, з якими ознайомив заступник міського голови Ярослав Бойко, розглянули земельні питання та позитивно проголосували за вступ Шумської об'єднаної територіальної громади в Асоціацію органів місцевого самоврядування.

Варто відзнати, що засідання чотирнадцятої позачергової сесії міської ради було святковим, адже напередодні, 7 грудня, в Україні відзначали 

День місцевого самоврядування. Тому секретар міської ради Людмила Павленко, яка головувала на сесії, привітала колег з професійним святом і побажала плідної праці на благо громади.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь