Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 07.12.2016 08:38
Кількість переглядів: 1031

Фото без опису

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, Шумської об`єднаної громади, депутати, дорогі колеги, ветерани!

З нагоди професійного свята адресую усім вам найщиріші привітання.

Нам усім випало жити у час змін і перетворень, часто опиняємося у ситуаціях, коли стоїмо на роздоріжжі і, для того, щоб обрати правильний шлях, варто докласти максимум зусиль, терпіння, навчитися орієнтуватися у вітчизняному законодавчому полі, бути мудрими, виваженими і, головне, людяними.

Так, не завжди вдається зробити так, як вважаємо за потрібне, часом стикаємося з проблемами, труднощами, але шукаємо шляхи для порозуміння, бо усвідомлюємо, що справжня істина народжується у великій праці та умінні знаходити компроміси.

Так, трапляються помилки, але ми не приховуємо цього, а, навпаки, стараємося виправити їх, шукаючи правильні рішення, звертаючись за порадами і консультуючись з людьми, адже часто у протиріччі поглядів і діаметрально протилежних підходах до вирішення багатьох проблем можна розпізнати те раціональне зерно, яке допоможе рухатися уперед і розвиватися.

Наша Шумська об`єднана громада ще доволі молода, їй всього лише один рік, і за такий короткий час неможливо кардинально змінити ситуацію на краще. Але ми це робимо, докладаємо зусилля, шукаємо для співпраці молодих, ініціативних людей, звертаємося до досвідчених спеціалістів, вислуховуємо критику, бо розуміємо, що і це стимул працювати краще.

Зараз до нашої громади прикута велика увага, і це природньо. Навколо нашої роботи виникають і позитивні речі, і дискусії, і претензії. І до всього прислуховуємося, щоб виробити єдину стратегію розвитку, втілення завдань  і цілей якої дасть у майбутньому хороший результат.

Та, зрештою, позитиву є чимало і за цей рік. Не буду перераховувати усіх добрих справ, як і проблем, над вирішенням яких ще потрібно працювати. Скажу лише одне – попереду у всіх нас велика, копітка, насичена робота. Тож будьмо мудрими, будьмо сильними, будьмо терплячими, будьмо українцями, для яких небайдужа доля власної держави, громади, родини.

 Роботи дуже багато, і ми відкриті до компетентного, раціонального діалогу, щоб взяти із цього ті необхідні знання і вміння, які допоможуть працювати і розвиватися.

Ще раз зі святом, і нехай Бог допомагає усім нам у нелегкій щоденній роботі, позитивним показником якої має стати якісний та комфортний рівень життя у нашій Шумській громаді.

З найкращими побажаннями – Володимир ПЛЕТЮК,

Шумський міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь