Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
08 Липня, 2016 р., 17:05
З іскринкою, творчим запалом, цікавою програмою, а, головне – ініціативою самих селян, відзначали свято Івана Купала у Суражі.
05 Липня, 2016 р., 16:34
05.07.2016 року в с.Биківці комісією Шумської міської ради за участю спеціаліста міської ради Мартинюк Н.А. проведено обстеження земельних ділянок, що знаходяться в прибережній захисній смузі. Порядок встановлення та використання земельних ділянок прибережних захисних смуг визначено ст.ст. 60-62 Земельного Кодексу України, ст.ст. 88-90 Водного Кодексу України. Користувачам даних земельних ділянок роз’яснено,  що  для створення сприятливого режиму водних об'єктів, попередження їх забруднення, засмічення і вичерпання, законодавством передбачено встановлення водоохоронних зон, в межах яких виділяються земельні ділянки під прибережні захисні смуги. У прибережних захисних смугах господарська діяльність обмежена, зокрема забороняється орати, займатися садівництвом та городництвом, забороняється будівництво дач, гаражів, баз відпочинку, будь-яких споруд, крім гідротехнічних та лінійних.
05 Липня, 2016 р., 14:16
В поточному році урядом нашої держави на впровадження інфраструктурних проектів виділено субвенцію у розмірі 15,6 млн. грн.
05 Липня, 2016 р., 09:51
05 липня стався прорив на розподільчому водопроводі по вулиці Українській. На даний момент ведуться ремонтні роботи. У зв’язку з цим буде відсутнє водопостачання питної води по частині вулиці Української та вулиць Князя Острозького, Волинської та 840-річчя Шумська.
01 Липня, 2016 р., 15:57
Окремих небайдужих Шумчан часто турбує питання видалення зелених насаджень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь