Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шумським РЦЗ проведено День відкритих дверей для учнів професійно-технічного училища

Дата: 29.09.2016 16:25
Кількість переглядів: 969

Фото без опису29.09.2016р. Шумським РЦЗ проведено захід - День відкритих дверей для учнів професійно-технічного училища, а саме з ТДВ «АТП-16145», ПП Павлюк Л.І., ПП Павлюк В.І., ФГ «Павлюків» та ПП Стельмащук В.Г. Дані підприємства і підприємці знаходяться на одній території та їх засновником є Павлюк В.І. Вони займаються транспортними перевезення, ремонтом автомобілів та сільським господарством. Дані роботодавці здійснюють перевезення рейсами Шумськ-Київ, Київ – Шумськ, Львів – Київ, Київ – Львів, Ізяслав – Київ, Київ – Ізяслав, Шумськ – Тернопіль, Тернопіль – Шумськ та іншими рейсами в межах області і району.

Вище вказані роботодавці дбають про розвиток своїх підприємств, закупляють сучасну техніку (яку привозять з закордону), здійснюють розбудову на території АТП, беруть участь в тендерах щодо перевезення пасажирів.

Фото без описуНа вказаному заході були присутні директор Шумського РЦЗ Ванжула Н.В., заступник начальника відділу надання соціальних послуг Король Л.В., директор Тернопільського ОЦЗ Химейчук П.Р. та представник від виконавчий директор ТДВ «АТП-16145», ПП Павлюк Л.І., ПП Павлюк В.І., ФГ «Павлюків» та ПП Стельмащук В.Г. та учні ДНЗ «Шумське ПТУ».

Під час екскурсії учні професійно-технічного училища мали змогу ознайомитись з структурою підприємств та організацією виробничого процесу. Представники фірм, які були гідами студентів, розповили в свою чергу про умови праці та кар’єрний ріст. В свою чергу директор Шумського РЦЗ Ванжула Н.В. розповіла які професії користуються  попитом в Шумському районі та перелік послуг які надає центр зайнятості молодим спеціалістам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь