Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
17 Червня, 2016 р., 15:54
17 червня 2016 року відбулось засідання робочої групи зі стратегічного планування. По програмі «Збільшення участі громадян у стратегічному плануванні і плануванні надання публічних послуг у нових об’єднаних громадах в Україні»
16 Червня, 2016 р., 14:13
В рамках проведення місячника сприяння зайнятості учасникам АТО у приміщені Шумського РЦЗ 16.06.2016 року  відбувся День відкритих дверей центру зайнятості на тему: «Забезпечення рівних можливостей для працівників при прийнятті на роботу – позитивний імідж організації та сучасного керівника».
16 Червня, 2016 р., 09:18
15 червня 2016 року в місті Ланівці було проведено виїзну колегію управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації, на якій були присутні: заступники голів Збаразької, Кременецької, Ланівецької, Підволочиської, Шумської районних державних адміністрації; голови Збаразької, Кременецької, Ланівецької, Підволочиської, Шумської міських рад; Гримайлівської, Гусятинської, Скала-Подільської, Товстенської, Заводської селищних рад та керівники житлово-комунальних підприємств вищезазначених районів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь