Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Чому Шумську вулицю ремонтує чужа фірма?

Дата: 12.09.2016 16:17
Кількість переглядів: 1163

Фото без описуКошти – державні, замовник – управління капітального будівництва в Тернопільській області

Триває ремонт вулиці Енергетична у Шумську, на часі – вул. Лесі Українки – про це ми вже повідомляли шумчан минулого тижня і на сайті міської ради, і в газеті «Новини Шумщини».

Та схоже, що громадяни потребують додаткового інформування, адже чимало з них запитує: чому ремонтні роботи виконує чужа фірма, а її працівники – вірменської національності?

- Коштів на ремонт цих вулиць добивалася міська рада, - каже голова Шумської громади Володимир Плетюк. – Відповідно, держава виділила певну суму. Оскільки це кошти не міського бюджету, а державного, то функції замовника виконує управління капітального будівництва в Тернопільській області. Саме йому було передано кошти. Після того УКБ оголосило тендер на проведення робіт – їх виграла відповідна фірма. Все це виписано законодавчо, тому міська рада не мала права самостійно обирати виконавця. Щодо сум, які будуть використані на ремонт вулиць, то відповідний проект пройшов перевірку в облдержадміністрації, Мінрегіонбуді та державну експертизу.

Кошти державні, тому саме держава і контролює ці роботи. Ми ж можемо слідкувати за якістю їх виконання, адже саме Шумська об’єднана громада добивалися того, щоб дані проекти були профінансовані. Тому, якщо у шумчан є претензії, побажання, зауваження стосовно того, як ідуть роботи, звертайтеся у міську раду, а ми, відповідно, будемо передавати їх замовнику та виконавцю, - каже міський голова Володимир Плетюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь