Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
09 Травня, 2019 р., 16:27
9 травня міський голова Володимир Плетюк відвідав ветеранів Великої Вітчизняної Війни, З нагоди свята Перемоги привітав та побажав міцного здоров'я та довголіття. В ході теплої, невимушеної розмови Володимир Євгенович цікавився проблемами та потребами ветеранів.
09 Травня, 2019 р., 13:07
09.05. проводиится ремонт водогону  по вул. Миру та вул. Волинська. Шумське КП "Шумськкомунсервіс" приносить вибачення за незручності, та робить все можливе для відновлення постачання води у святкові дні!
08 Травня, 2019 р., 18:35
"Ми пам’ятаємо ваш подвиг, який подарував перемогу нашому народу у Другій світовій війні, та майбутнє усім наступним поколінням. Протягом шести опалених болем і сльозами років ви відстоювали незалежність рідної землі. Ваш приклад для українських військовослужбовців, які сьогодні боронять суверенність України, надає впевненості у перемозі. Дякую вам, дорогі наші ветерани, бажаю вам міцного здоров’я, люблячих сімей поряд та якомога довшого життя." З повагою Володимир Плетюк
07 Травня, 2019 р., 16:58
Зранку з представниками дорожніх і автотранспортних підприємств міста обговорювали можливість поточного ремонту вул. Волинська в місті (наразі лише поточний, бо на капітальний потрібно біля 10 млн.грн). Після цього в Тернопільській міській раді відбулася зустріч з представниками муніципалітетів і бізнесу Естонії, в ході якої зарубіжними партнерами висловлено зацікавлення у налагодженні партнерських відносин з Шумськом (дякую Черкашин Максим).
07 Травня, 2019 р., 16:49
07.05  в малому залі міської ради відбулась зустріч експертів програми DOBRE Ігор Каспрук, Гжегож Дзіарські, Наталя Морозюк з питань моніторингу та реалізації завдань стратегії розвитку Шумської ОТГ. В рамках зустрічі обговорено внесення змін та доповнень до стратегії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь