Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
08 Квітня, 2019 р., 23:42
Шумська міська рада розпочинає добру ініціативу:  благодійний збір дитячих речей. Дана  акція полягає у зборі вживаних речей для малозабезпечених сімей та сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах шляхом встановлення контейнерів. Наближаються великодні свята, багато хто здійснює весняне прибирання у своїх будинках та хоче поділитися вживаними речами. На території міської ради (перший поверх) встановлений контейнер, куди можна принести дитячий одяг та взуття, дитячі книги та іграшки, крім м’яких. Вимоги до усіх речей: у гарному стані чистий одяг та взуття упакувати у пакети; дитячі іграшки та книги без дефектів. Зібрані речі працівники міської ради пересортують відповідно до потреб та передадуть у дитячі садочки, НВК та малозабезпеченим сім’ям громади. Якщо у Вас є дитячі речі, однак викинути їх шкода, будемо вдячні за долучення до акції. Потрібно лише залишити необхідні речі у спеціальному контейнері. Сподіваємось, що жителі громади завзято та енергійно віднесуться до цієї ідеї та долучаться до збору.
08 Квітня, 2019 р., 15:43
Міський голова Плетюк В.Є. бере участь в  V Європейський конгрес місцевого самоврядування (V European Congress of Local Governments). Європейський конгрес місцевого самоврядування є платформою для обміну думками, дискусій, зустрічей лідерів місцевого самоврядування і регіональних еліт із представниками державних адміністрацій, громадських організацій та бізнесу. Цьогоріч у заході беруть участь представники органів місцевого самоврядування, регіональні еліти, державні чиновники, керівники підприємств, громадські організації, журналісти з усієї Європи. Україна представлена на Конгресі чисельною делегацією.
06 Квітня, 2019 р., 15:03
Шумська міська рада вітає переможців обласного конкурсу юних натуралістів, де Шумщину представляли учні Шумського ліцею . Вітаємо ученицю 10-Б класу Янчишину Марію з першим місцем за роботу «Оцінка якості атмосферного повітря деяких рекреаційних зон Шумщини методом ліхеноіндикації» та ученицю 10-А класу Ковальчук Наталію з ІІІ місцем, яке вона здобула, представляючи роботу «Суразька дача» - перлина лісових масивів Шумщини». Науковий керівник - Калуш Людмила Юріївна. Молодці!!!
03 Квітня, 2019 р., 20:32
Шумський КП "КОМУНСЕРВІС" надав техніку для грейдерування доріг та завезення піску на кладовище у село Сураж. В першу чергу ця техніка буде надаватись тим селам, жителі яких самоорганізовуються для наведення благоустрою на території свого села, міста.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь