Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Соціальний контейнер для дитячих речей

Дата: 08.04.2019 23:42
Кількість переглядів: 2073

Шумська міська рада розпочинає добру ініціативу:  благодійний збір дитячих речей. Дана  акція полягає у зборі вживаних речей для малозабезпечених сімей та сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах шляхом встановлення контейнерів.
Наближаються великодні свята, багато хто здійснює весняне прибирання у своїх будинках та хоче поділитися вживаними речами. На території міської ради (перший поверх) встановлений контейнер, куди можна принести дитячий одяг та взуття, дитячі книги та іграшки, крім м’яких. Вимоги до усіх речей: у гарному стані чистий одяг та взуття упакувати у пакети; дитячі іграшки та книги без дефектів. Зібрані речі працівники міської ради пересортують відповідно до потреб та передадуть у дитячі садочки, НВК та малозабезпеченим сім’ям громади.
Якщо у Вас є дитячі речі, однак викинути їх шкода, будемо вдячні за долучення до акції. Потрібно лише залишити необхідні речі у спеціальному контейнері. Сподіваємось, що жителі громади завзято та енергійно віднесуться до цієї ідеї та долучаться до збору.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь