Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

ОСББ (об’єднання співласників багатокварних будинків)- шлях до ефективного управління житловим фондом

Дата: 04.04.2019 09:17
Кількість переглядів: 604

На Шумщині стартував новий Проект ЄС/ПРООН, що надаватиме підтримку об'єднанням співласників будинків у їх організаційному становленні та подальшому впровадженні енергоефективних рішень. Проект може супроводжувати ОСББ в процесі їх створення та подальшій діяльності і співпраці з Фондом енергоефективності для проведення термомодернізації будівель.

     03 квітня в залі засідань міської ради проведена перша зустріч координатора проекту ЄС/ПРООН HOUSES Ігора Стефанівна з ініціативними представниками багатоквартирного житлового фонду м. Шумськ. В ході засідання учасникам доведена інформація щодо отримання можливості проведення утеплення, ремонту фасадів, покрівель будинків за рахунок фінансового сприяння міжнародних донорів.

     Прийшов той час, коли до усіх жителів багатоповерхівок повинно прийти усвідомлення, що подальша доля  приватизованого житлового фонду виключна прерогатива його співвласників. Необхідно відзначити, що належне утеплення житла дає економію дорогого природного газу в межах 40%, а отже суттєво зменшується навантаження на сімейні бюджети. Також, природньо, що зростає комерційна вартість житла у модернізованому будинку та продовжується на десятиліття термін його експлуатації.

     Одночасно повторно запрошуємо представників ініціативних груп по створенню об'єднань співвласників, представників діючих ОСББ та представників Житлово-будівельних кооперативів, що мають намір створювати ОСББ, реєструватись на сайті за посиланнямhttp://houses.in.ua/registration/ 
Згодом вони отримають всю необхідну інформацію по налагодженню в майбутньому дієвої співпраці з Проектом ЄС/ПРООН HOUSES.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь