Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
11 Серпня, 2016 р., 14:35
Міський голова зустрівся з групою волонтерів Республіки Польща, які здійснюють щорічні виїзди з метою проведення благоустрою кладовищ в нашій області. Зокрема 11 серпня вони завітали в Шумськ де проводяться роботи по облаштуванню старого католицького кладовища. Шумською міською радою за останні два роки проведено частковий благоустрій кладовища, зокрема у 2016 році встановлено металеву огорожу.
10 Серпня, 2016 р., 11:28
Чи вміють депутати ходити на сесії? Виявляється, не дуже, адже сесія міської ради, на якій розглядали досить важливі питання для життєдіяльності громади, могла просто не відбутися – не було кворуму.
10 Серпня, 2016 р., 10:19
Скільки заробила об`єднана громада у першому півріччі і куди спрямували кошти – про це на сесії міської ради звітував Шумський міський голова Володимир Плетюк – детально ознайомитися із звітом можна на сайті громади.
08 Серпня, 2016 р., 10:53
Комісія з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.
08 Серпня, 2016 р., 10:34
Шумською міською радою було створено комісію по обстеженню районної дороги «Тилявка - Башківці С-201738», яка перебуває на балансі служби автомобільних доріг Тернопільської області. Було виявлено, що дана дорога має щебеневе покриття, яке в результаті проїзду важкої автомобільної техніки було пошкоджено у трьох місцях. Орієнтованих збитків нанесено в розмірі 20 тис. грн. Комісією було вирішено уточнити власників важкої автомобільної техніки, які причетні до пошкодження ділянки дороги і звернутись до них з клопотання про відшкодування нанесених збитків. В.о. старости Шаталаєва Л.Г. проінформувала комісію, що власники тяжкої автомобільної техніки відремонтують автомобільне дорожнє покриття після завершення збору урожаю зернових.
08 Серпня, 2016 р., 10:29
В рамках проведення мобілізаційних навчань Тернопільського обласного військового комісаріату та районних (міських) військових комісаріатів в період з 19 по 22 липня 2016 року на тему “Виконання військовим комісаріатом заходів проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території області. Організація формування окремого стрілецького батальйону” було проведено навчальне розгортання дільниці оповіщення ДО-1 в м.Шумськ на базі Шумської школи мистецтв за адресою м.Шумськ, вул. Українська, 34. Також приведено у готовність пункти попереднього збору військовозобов’язаних і техніки на територіях, які увійшли в об’єднану територіальну громаду.
05 Серпня, 2016 р., 14:58
05 серпня до Шумської громади завітала знімальна група телеканалу ZIK. Кореспонденти знімали матеріал по використанню громадою субвенційних коштів. Вони відвідали Шумські вулиці Енергетичну та Лесі Українки де має розпочатись найближчим часом капітальний ремонт; Шумську ЗОШ №1 де проходить реконструкція даху, Суразький НВК де проходить реконструкція газової котельні з добудовою для альтернативного твердопаливного котла. Також журналістам показали як проходить реконструкція колишнього кінотеатру Мир де в майбутньому розміститься центр надання адміністративної підтримки Шумської міської ради, даний проект впроваджується спільно з ЄС/ПРОООН «Розвиток спрямований на громаду» в результаті перемоги конкурсної заяви Шумської міської ради у Всеукраїнському конкурсі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь