Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відбулося IV засідання робочої групи щодо стратегічного планування

Дата: 21.03.2018 20:34
Кількість переглядів: 951

Фото без опису21 березня 2018 року у великому залі ЦПР відбулось четверте засідання робочої групи в рамках стратегічного планування. Було представлено презентацію попередніх напрацювань (стратегічне бачення, SWOT-аналіз, порівняльні переваги, виклики та ризики, обговорено та узгоджено другу версію стратегії перед громадським обговоренням, визначено стратегічні, операційні цілі та завдання стратегії).

На завершальному етапі роботи над проектом Стратегії, коли для визначених стратегічних і операційних цілей будуть розписані заходи і сформульовані завдання/проекти, необхідно оприлюднити проект Стратегії розвитку громади для  ознайомлення з ним мешканців громади під час проведення  громадських консультацій.

 

Фото без описуЦе передостанній крок у ході роботи над плануванням, коли до  усіх зацікавлених сторін,  усієї спільноти з проханням ознайомитися з документом і надати зауваження і пропозиції доповнень або змін до проекту Стратегії.

Додатково будуть проводитися громадські обговорення в в 3-ох населених пунктах громади, про точну дату, місце та час інформація буде розміщена пізніше. Контактною особою по питаннях громадських обговорень проекту Стратегії розвитку Шумської ОТГ являтиметься начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Ткачук Ігор.

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані робочою групою у єдиний документ, та передані на розгляд  сесії міської ради для затвердження.

Фото без описуНагадаємо, що підготовка цього важливого документу відбувалась за участю представників адміністративних одиниць, які увійшли до складу Шумської об’єднаної територіальної громади, депутатів, представників місцевих підприємств, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців та органів місцевого самоврядування за експертної підтримки експертів проекту «DOBRE» Ігоря Каспрука та Гжегожша Дзіарскі.

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Шумська громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото Віктора Смоляка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь