Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Травня, 2016 р., 10:45
27.05.2016 відбулось засідання конкурсної комісії з відбору підрядної організації по виконанню робіт в рамках грантового мікро проекту «Створення Центру надання адміністративних послуг Шумської міської ради спільно з організацією ЄС/ПРООН» Місцевий розвиток спрямований на громаду»
27 Травня, 2016 р., 10:23
26 травня 2016 року  в місті Кременець відбувся навчальний семінар «Роль та місце  Форуму місцевого розвитку в підготовці, розгляді та затвердженні стратегічних планів розвитку громад», ключовою тематикою якого була «Мобілізація місцевих громад на створення планів перспективного розвитку».  Захід проведено за сприянням спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду».
24 Травня, 2016 р., 15:00
23 травня 2016р. відбулась нарада за участю міського голови Плетюка В.Є. під час якої були дані відповідні доручення секретарю міської ради Павленко Л.В. на узгодження плану виконавчого комітету на тиждень. Заслухано звіт заступника міського голови Бойко Я.Я. про виконану роботу працівників міської ради за минулий тиждень. Було дано доручення начальнику відділу освіти молоді та спорту міської ради Дмитрук Л.В. по питанням штатного та інших поточних питань.
24 Травня, 2016 р., 14:41
12 травня, в міській раді відбувся конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу освіти, молоді та спорту Шумської міської ради.
24 Травня, 2016 р., 12:48
Міський голова Володимир Плетюк та секретар міської ради Людмила Павленко в складі української делегації від Тернопільської області з 15 по 20 травня 2015 року провели навчальний візит до Польщі під назвою «Збільшення участі громадян у стратегічному плануванні і плануванні надання публічних послуг у нових об’єднаних громадах в Україні».
24 Травня, 2016 р., 10:38
23 квітня 2016 року міський голова Володимир Плетюк на запрошення виконуючого обов’язки сільського старости Яремчука Володимира відвідав звітний концерт працівників культури села Сураж.
23 Травня, 2016 р., 16:04
23 травня в Україні на неофіційному рівні відзначають День Героїв – свято, встановлене на честь українських вояків – борців за свободу, лицарів Київської Русі, козаків часів Гетьманщини, повстанців, українських Січових стрільців і воїнів армій УНР та УПА. Тож цього року в Шумську вітали своїх героїв, воїнів АТО, які бережуть наш мир і спокій. Під час урочистого заходу Юрій Головатюк спільно з міським головою Володимиром Плетюком та районним військовим комісаром Володимиром Чабаном нагородили заохочувальною відзнакою начальника Генерального штабу, Головнокомандувача Збройних сил України нагрудним знаком «Учасник АТО» 51 учасника АТО із Шумщини.
20 Травня, 2016 р., 09:04
11 травня 2016 року відбулось виїзне засідання комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього середовища разом з представником ТОВ «Вокаторф» та спеціалістом міської ради Яремчуком В.М.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь