Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

26 травня 2016 року працівники міської ради (ОТГ) відвідали навчальний семінар

Дата: 27.05.2016 10:23
Кількість переглядів: 1343

26 травня 2016 року  в місті Кременець відбувся навчальний семінар «Роль та місце  Форуму місцевого розвитку в підготовці, розгляді та затвердженні стратегічних планів розвитку громад», ключовою тематикою якого була «Мобілізація місцевих громад на створення планів перспективного розвитку».  Захід проведено за сприянням спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду».

Фото без опису

   В роботі семінару взяли участь директор департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва Тернопільської обласної державної адміністрації Воляник Галина Миколаївна, голова Кременецької районної ради Стефанський Володимир Ананійович, заступник голови Кременецької районної державної адміністрації Онишкевич Вячеслав Олександрович, координатори Тернопільського обласного ресурсного центру громад Ігор Стефанів та Олег Процик. Учасниками заходу були голови та старости територіальних громад Кременецького, Шумського, Зборівського та Збаразького районів.

Фото без опису

Фото без опису

    Особливості стратегічного планування в об’єднаних територіальних громадах та методологію розробки стратегічного плану презентував  консультант із стратегічного планування Олександр  Волошинський.

Фото без опису

    Сільські голови та старости ОТГ отримали практичний досвіт  з питань проведення соціально-економічного аналізу громад , проведення SWOT-аналізу, визначення стратегічного бачення розвитку громади та її пріоритетних проблем та інше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь