Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
30 Березня, 2018 р., 08:57
З 30 березня по 25 квітня 2018 року відповідно до розпорядження міського голови від 27 березня 2018 року № 55 «Про проведення громадського обговорення проекту Стратегії розвитку Шумської об’єднаної територіальної громади» проводяться громадські обговорення стратегічних та операційних цілей розвитку Шумської громади до 2025 року.
29 Березня, 2018 р., 15:24
З настанням стійкого потепління, відсутністю снігового покриву просимо розпочати роботи по прибиранню від сміття, благоустрою територій приватних садиб, об’єктів бізнесу, установ, організацій та прилеглих до них територій.
29 Березня, 2018 р., 08:31
«Всеукраїнський правовий диктант» – унікальний проект, призначення якого дослідити рівень правової грамотності громадян України, а також дати можливість кожному, хто бажає, пройти тестування та отримати результати своїх індивідуальних знань в області права.
29 Березня, 2018 р., 08:02
Виконавчий директор Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України разом з консультантами відвідали сьогодні Шумську міську об'єднану територіальну громаду. На зустрічі були присутні представники: виконкому ОТГ, старости населених пунктів громади, депутати міської ради, освітяни. Шумська ОТГ є однією з найбільших об'єднаних територіальних громад у Тернопільській області. Незважаючи на свою значну територію, все ж успіхи реформи децентралізації одразу помітні, адже оновлюються заклади освіти та культури, ефективно працює ЦНАП, який нещодавно поповнився новими послугами ( у ЦНАПі з’явився робочий комплекс для видачі паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон) та багато інших досягнень. Проте є й проблеми ще не вирішених проблем. Темою зустрічі була безпека на території громади. Як зазначив виконавчий директор Тернопільського РВ АМУ Ігор Гірчак: «Під словом «безпека» криється дуже багато: освітленні вулиці, наявність тротуарів та пішохідних переходів, наявність облаштованих автобусних зупинок, придатність питної води, наявність дорожньої розмітки, освітленість вулиць, вирішення питання з безпритульними собаками та багато іншого». Також під час заходу обговорили актуальні питання, які стосуються освіти, медицини та ін. Розмова велась також про перспективу створення системи оповіщення мешканців через SMS-інформування.                                
28 Березня, 2018 р., 16:22
Шановні мешканці Шумської об'єднаної територіальної громади! Ваша думка для нас є Важливою та враховується при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку Шумської громади.  З метою покращення добробуту  всіх жителів нашої громади, просимо надати відповіді на наступні запитання.
28 Березня, 2018 р., 16:14
28 березня 2018 року міський голова Володимир Плетюк провів нараду зі старостами сіл об’єднаної територіальної громади, у якій також взяли участь начальник відділу ЖКГ Драчук Н.Т. та начальник фінансового управління Кирея Г.Д.
27 Березня, 2018 р., 15:11
21-22 березня 2018 року команда"AD REM" Шумського НВК взяла участь у ІІ Відкритому Західноукраїнському інтелектуальному турнірі «Natus vincere»,який провів юридичний факультет Тернопільського національного економічного університету та  здобула третє місце у соціолого-психологічній секції, а також перемогла у номінації "Патріотизм та філософія серця". Учасники турніру отримали грошову винагороду, яку віддали на благодійність. Учні отримали  масу позитивних вражень, пережили приємні хвилини хвилювання, взяли участь у запальних дискусіях  та генеруванні нових ідей. Такі зустрічі мотивують до нових творчих звершень та надихають на розширення власних горизонтів.
27 Березня, 2018 р., 11:38
У квітні потерпілі від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, а також члени їх сімей отримають збільшені на 20 відсотків страхові виплати.
26 Березня, 2018 р., 15:39
28.03.2018 року о 09:00 відбудеться засідання комісія з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь