Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Консультаційний візит до Шумської ОТГ

Дата: 29.03.2018 08:02
Кількість переглядів: 941

Фото без описуВиконавчий директор Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України разом з консультантами відвідали сьогодні Шумську міську об'єднану територіальну громаду. На зустрічі були присутні представники: виконкому ОТГ, старости населених пунктів громади, депутати міської ради, освітяни.
Шумська ОТГ є однією з найбільших об'єднаних територіальних громад у Тернопільській області. Незважаючи на свою значну територію, все ж успіхи реформи децентралізації одразу помітні, адже оновлюються заклади освіти та культури, ефективно працює ЦНАП, який нещодавно поповнився новими послугами ( у ЦНАПі з’явився робочий комплекс для видачі паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон) та багато інших досягнень. Проте є й проблеми ще не вирішених проблем. Темою зустрічі була безпека на території громади.
Як зазначив виконавчий директор Тернопільського РВ АМУ Ігор Гірчак: «Під словом «безпека» криється дуже багато: освітленні вулиці, наявність тротуарів та пішохідних переходів, наявність облаштованих автобусних зупинок, придатність питної води, наявність дорожньої розмітки, освітленість вулиць, вирішення питання з безпритульними собаками та багато іншого».
Також під час заходу обговорили актуальні питання, які стосуються освіти, медицини та ін. Розмова велась також про перспективу створення системи оповіщення мешканців через SMS-інформування.
 
 
Фото без описуФото без опису
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь