Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Березня, 2018 р., 17:06
19 березня 2018 року відбулося засідання  працівників Шумської міської ради та Шумського центру позашкільної роботи з брендування Шумської ОТГ. Обговорено концептуальну ідею бренду громади та її логотипу, метою втілення яких буде поштовх до економічного,  інвестиційного, інтелектуального та культурно-духовного розвитку громади,  сформує позитивний імідж, зробить її впізнаваною.
19 Березня, 2018 р., 09:45
Як  списати будинок, якого  вже не існує
17 Березня, 2018 р., 09:43
Леонід Бицюра, який очолив кіно комісію, розповів про подальші кроки, які варто здійснити, адже на сьогодні держава виділила чималі кошти на розвиток українського кінематографу, тому потрібно напрацювати відповідну базу, аби мати що запропонувати творцям кінофільмів, якщо вони прийдуть у конкретний район.
16 Березня, 2018 р., 15:42
Кирея Г.Д.  представила  інформацію про бюджет за бюджетними програмами головного розпорядника коштів – фінансового управління виконавчого комітету Шумської міської ради та про виконання Шумського міського бюджету  за 2017рік.
16 Березня, 2018 р., 15:09
Шановні Шумчани просимо вас контейнери для роздільного збирання відходів використовувати виключно за призначенням.
16 Березня, 2018 р., 14:43
15 березня 2018 року фахівцем із соціальної роботи відділення у справах дітей та сім’ї Ставнійчук Н.В., , психологом відділення у справах дітей та сім’ї  Шишковською Т.Л. спільно з в.о.старости с.Потуторів – Чуйко М.Є., з представником Всеукраїнської християнсько-просвітницької організації «Нова Надія», Ткачуком В.Б., здійснено виїзд у населений пункт з метою надання соціальної підтримки вразливим категоріям населення.
16 Березня, 2018 р., 14:38
Тільки у сім’ї дитина може всебічно, гармонійно розвиватися. Держава контролює процес розвитку дітей, захищає їхні права. Якщо у родині не створено умови для нормального розвитку дитини, державою передбачено інші форми виховання, а саме: усиновлення, опіка, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу та патронатні сім’ї, як новітня форма сімейного виховання.
16 Березня, 2018 р., 11:16
Напередодні професійного свята працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення 16 березня 2018 року відбулося нагородження працівників КП «Шумськкомунсервіс».
15 Березня, 2018 р., 09:12
Роз’яснення щодо відповідальності за порушення при поводженні з твердими побутовими відходами

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь