Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
11 Вересня, 2021 р., 18:38
11 вересня в м. Скалат відбулися змагання "Найкраща міська спортивна громада Тернопільщини", на яких наші учасники вибороли призові місця, а саме: Климюк Іванка зайняла 2 місце з шахмат, а Бондарук Микола 3 місце з настільного тенісу. Шумська міська рада щиро вітає призерів та бажає нових перемог і досягнень.
10 Вересня, 2021 р., 11:02
З нагоди Дня фізкультури і спорту 12 вересня на міському стадіоні відбудуться спортивні змагання «Найкраще спортивне село Шумської громади». Змагання розпочинаються о 10 годині. У програмі – волейбол, гирьовий спорт, міні-футбол, перетягування канату, шахи, шашки, дартс. Запрошуємо усіх бажаючих повболівати за найспортивніше село громади.
06 Вересня, 2021 р., 18:00
6 вересня в Україні адміністратори центрів надання адміністративних послуг відзначають професійне свято. Міський голова Вадим Боярський висловив щиру вдячність працівникам Шумського ЦНАПу за якісне обслуговування та привітне ставлення до усіх відвідувачів. Вручив подяку Людмилі Мельничук, яка очолює Центр протягом 5 років.
02 Вересня, 2021 р., 12:44
У форматі "кава з лідеркою" пройшла зустріч із активісткою та депутаткою Шумської міської ради Іриною Левченко. Жителі громади ставили питання щодо ролі депутата у реальному вирішенні індивідуальних та загальних проблем, ремонту даху міської бібліотеки, можливості залучення молоді до проведення культурно-масових заходів. На завершення заходу активістка подарувала м'яку іграшку для дитячого простору Публічної бібліотеки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь