Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
07 Травня, 2018 р., 12:59
Із словами подяки, усім хто долучився до ремонту стадіону виступила секретар Шумської міської ради Л.В. Павленко, побажавши спортсменам високих спортивних досягнень. Присутніх глядачів привітали вихованці театрального гуртка, молодша група зразкового хореографічного ансамблю «Тополина» та Соломія Грищук і Ірина Мороз піснею «Діти України». На завершення свята відбувся футбольний матч чемпіонату Тернопільської області з футболу між командами ФК «Шумськ» - ФК «Ланівці»
05 Травня, 2018 р., 13:29
    КП "Шумськкомунсервіс" просить жителів міста Шумськ та населених пунктів громади з метою раціонального використання питної води використовувати воду лише на особисті потреби, а не для поливу городніх ділянок.
05 Травня, 2018 р., 11:46
28 квітня в рамках візиту делегації з Шумська до Польщі, міський голова Плетюк Володимир зустрівся з бургомістром м. Кобилки Робертом Рогускі. В ході візиту було відмічено, що цьогоріч виповнюється 10 років співпраці між містами. В рамках цієї події запропоновано в червні місяці укласти Угоду про партнерство в різних галузях для наступного затвердження на сесіях відповідних рад і практичної діяльності. Поряд з тим обговорено питання партнерства у спільних проектах з Євросоюзом і відвідання дитячою футбольною командою з м. Кобилки Шумської громади. 
03 Травня, 2018 р., 09:26
Згідно частини 1 статті 344 Цивільного кодексу України (далі - ЦКУ) особа, яка добросовісно заволоділа чужим майном і продовжує відкрито, безперервно володіти нерухомим майном протягом десяти років або рухомим майном - протягом п'яти років, набуває право власності на це майно (набувальна давність), якщо інше не встановлено даним Кодексом. Легалізація інституту набувальної давності стала можливою завдяки її введенню в Цивільний кодекс України в 2003 році.      
30 Квітня, 2018 р., 23:06
30.04.2018 року працівниками КП "Шумськкомунсервіс" було усунено прорив поряд із вулицями Озерна та Котляревського.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь