Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
18 Травня, 2018 р., 09:39
           17 травня начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради Любов Дмитрук провела засідання оргкомітету щодо підготовки Дня захисту дітей, участь у якому брали працівники позашкільних закладів, методичного кабінету, ДНЗ «Шумське ПТУ», служби у справах дітей РДА.
18 Травня, 2018 р., 09:36
   15.05.2018 року делегація працівників Великогаївської ОТГ відвідала Шумську міську раду. Основною ціллю візиту був обмін досвідом щодо створення та функціонування ЦНАПу.
16 Травня, 2018 р., 09:22
Види допомог, на які мають право українці
16 Травня, 2018 р., 09:20
У мене є пай, хочу здати його в оренду фермеру. Як це правильно зробити, щоб мене не обманули?
14 Травня, 2018 р., 16:34
У п’ятницю міський голова побував у селах Кутянка і Андрушівка. На цих зустрічах обговорювалися питання  майбутнього розвитку сіл. Найбільшою проблемою для жителів є  катастрофічний стан дороги Андрушівка – Стіжок, яка згідно з реформуванням  дорожньої галузі належить до відання облдержадміністрації. Міською радою підготовлено весь перелік документів для включення її до фінансування з Державного дорожнього фонду. Хоч офіційної інформації ще не має, але ця дорога має бути включена у  фінансування у цьому і наступні роки.
11 Травня, 2018 р., 14:21
   Вшанувати пам’ять тих, хто віддав своє життя у Другій світовій війні, прийшли вдови, учасники війни, школярі, жителі села, відслужилася поминальна панахида. З квітами в руках присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих .  З нагоди святкування, діти та молодь села під керівництвом зав. клубу Г.Р.Счастної підготували  урочисту програму біля  монумента загиблому солдату.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь