Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
13 Квітня, 2016 р., 11:29
Комунальне підприємство "Шумськкомунсервіс" проводить благоустрій  кладовища в с.Угорськ. Роботи проводяться з метою розширення площі захоронення, а також водовідведення стічних вод навколо кладовища. Після завершення робіт з благоустрою буде  проводитись облаштування вулиці - заїзду до кладовища.
11 Квітня, 2016 р., 15:06
08 квітня відбулася чергова п'ята сесія Шумської міської ради з наступним порядком денним:
07 Квітня, 2016 р., 17:06
Комісією міської ради та спеціалістів філії "Шумський райавтодор" проведено обстеження вул.Жовтнева та вул.Хутір Діброва в с.Руська Гута та її продовження  за межами  населеного пункту протяжністю 2400 метрів.
05 Квітня, 2016 р., 09:19
02.04.2016 року в м.Шумськ на замовлення міської ради  проводилась аерофотозйомка території Ан-2. Відповідно до договору роботи проводяться Товариством з обмеженою відповідальністю "КРОК ЦЕНТР" з м.Львів . Виконавець зобов'язується виконати камеральні роботи з актуалізації картографічної основи у масштабі 1:2000 для розробки генерального плану м.Шумськ Шумської міської ради орієнтовною площею 854 га.  Наявність генерального плану  дасть змогу  вирішувати питання планування та благоустрою об'єктів будівництва, розміщення будівель, споруд, транспортних комунікацій, інженерних мереж, організацій і систем господарського та побутового обслуговування. Це містобудівна документація, яка визначає принципові вирішення розвитку, планування, забудови та іншого використання території.
05 Квітня, 2016 р., 08:18
З настанням сприятливих погодніх умов в селах Шумської громади розпочато ремонти вулиць, як було передбачено планом соціально-економічного розвитку на 2016 рік.
30 Березня, 2016 р., 17:21
У форумі взяли участь голова райдержадміністрації Ю.Головатюк , заступник голови районної ради О.Макаревич, в.о. старост Шумської громади, депутати міської та районної рад, громадські активісти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь