Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути
04 Серпня, 2016 р., 16:23
04 серпня в селі Мала Іловиця відбулись збори громади на які були запрошені: міський голова Плетюк Володимир; начальник відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища та інфраструктури Драчук Надія Тимофіївна; начальника відділу комунальної власності та земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, містобудівного кадастру Тука Олег Григорович. Селяни задавали питання по наявним на даний час проблемам, більшість з них це ремонт доріг та майбутній розвиток села. Також на зборах були присутні представники фірм які орендують землі у мешканців села які обговорили пропозиції щодо допомоги громаді а саме: ремонті доріг, встановлення нових вікон в школі і т.д. за вибором самих жителів села.
03 Серпня, 2016 р., 16:19
03 серпня міським головою Плетюком В.Є. було проведено зустріч з жителями с. Сошище на предмет ремонту дороги до їх села, на момент проведення зборів у селі вже розпочалися роботи Шумським райавтодором.
03 Серпня, 2016 р., 16:09
02 серпня міським головою Плетюком В.Є. спільно з проектантами було обстежено частину дороги з с. Кутянка до с. Зелений Дуб Здолбунівського району протяжністю 3 км. на предмет виготовлення проектної документації по її капітальному ремонту.
02 Серпня, 2016 р., 15:55
Запрошені проектанти з м. Тернопіль, які розроблять проектні пропозиції щодо очищення озера у “Парку Соснина”. Також буде передбачено пляж як для дітей, так і для дорослих. Планується відновити і встановити малі архітектурні форми у вигляді пляжних будиночків, дитячих грибків, пісочниць і т.д.
02 Серпня, 2016 р., 15:46
Даний проект впроваджується спільно з ЄС/ПРОООН «Розвиток спрямований на громаду» в результаті перемоги конкурсної заяви Шумської міської ради у Всеукраїнському конкурсі.
02 Серпня, 2016 р., 14:53
Відповідно до плану соціально-економічного розвитку громади розпочато ремонт дороги Переморівка-Лішня на ділянці Торфобрикетний завод-с.М.Іловиця. Крім того міським головою Плетюком В.Є. спільно з начальником  Шумського райавтодору Левчуком О.В. було проведено обстеження дороги  с.Літовище і с. Сошище в ході якої складено етапність проведення робіт на цій ділянці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь