Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Методичні об'єднання вчителів

Дата: 26.01.2017 20:50
Кількість переглядів: 1257

 

Засідання методичного об’єднання вчителів Захисту Вітчизни

26 січня 2017 року на базі Шумського НВК відбулося засідання методичного об’єднання вчителів предмету Захист Вітчизни. Тема засідання: «Розвиток професійної компетентності вчителів, як умова якості освіти».

Особливістю проведення уроків з даного предмета є формування почуття патріотизму, набуття учнівською молоддю знань, умінь та навичок, необхідних захиснику Батьківщини.

Під час роботи було обговорено план роботи на друге півріччя. Методичне об’єднання прийняло рішення про проведення навчальних стрільб,  які будуть проводитися в рамках проведення 3-х денних навчально-польових зборів.

Костюк Л.Г., – вчитель Захисту Вітчизни Шумського ліцею – цікаво та змістовно розповіла про надання першої медичної допомоги в умовах бойових дій, та про пов'язки і правила їх накладання.

Ковальський Ю.В., – вчитель Шумського НВК, який розповів і продемонстрував про призначення, бойові властивості, загальну будову ручних уламкових гранат та протипіхотних мін.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Засідання методичного об’єднання вчителів Фізичної культури

          У Шумському НВК відбулося засідання методичного об’єднання вчителів фізичної культури. На тему: «Сучасні підходи до організації фізкультурно – оздоровчої роботи в школі»

         Засідання пройшло під головуванням керівника методичного об’єднання Ковальського В.В. На засіданні було підведено підсумки участі у I семестрі учнів у спортивних змаганнях згідно положення XXI Спортивних ігор школярів навчальних закладів Шумської міської ради. Підсумував проведені заходи та  нагородив призерів змагань грамотами методист відділу освіти, молоді та спорту Лотоцький Р.Г.

        Діяльність шкіл в першому семестрі спрямовувалась на розвиток здібностей вихованців. Присутні мали нагоду ознайомитися з використанням елементів інноваційних технологій на уроках фізичної культури, якими поділилися досвідом Ковальський В.В., та Липчук І.А.

Мороз А.О., – вчитель Тилявського НВК поділився досвідом у впроваджені сучасних систем фізичних вправ на уроках.

         Вчителем фізичної культури Ковальським Ю.В.,  було показано відео- урок з використанням інноваційних технологій, по закінченні якого відбулось його обговорення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь