Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Хлопці з «Тріоди» подарували шумчанам чудовий, патріотичний репертуар, а активні та небайдужі шумчани отримали нагороди

Дата: 24.08.2016 20:28
Кількість переглядів: 1124

День прапора та День Незалежності України Шумщина відзначила урочисто і святково, адже цьогоріч у нашої держави – ювілейна дата.

Фото без опису

Фото без опису

Свої вітання адресував і міський голова Володимир Плетюк, який взяв участь в урочистостях, а також нагородив кращих активістів Шумської громади під час святкових заходів, які відбулися на міському стадіоні.

Фото без опису

Фото без опису

24 серпня було особливо насиченим і цікавим. Ще зранку колектив працівників міської ради взяв участь у спортивному пробігу від адмінбудинку до парку «Соснина», який організували на честь ювілейної дати. На жаль, він видався не такий масовим. Хотілося б, щоб цей захід, метою якого є пропаганда здорового способу життя, мав більше прихильників, адже масштаби його були на рівні району, і організатори мали на меті залучити якомога більше людей. Та все ж, хто взяв участь, залишився задоволений, а його найменші учасники отримали ще й подарунки від міського голови.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Кількома годинами пізніше відбулося уже третє засідання робочої групи із стратегічного планування майбутнього громади. Цього разу участь у ньому взяла Алісія Стахов’як, керівник проекту, який втілюють завдяки польсько-канадській Програмі підтримки демократії. Що важливо для громади, які плюси і які можливі ризики, якою шумчани бачать її у майбутньому – все це необхідно для того, щоб визначити стратегічні цілі, які дадуть поштовх для подальшої роботи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Консультант проекту Ігор Гірчак презентував паспорт громади, а робота в групах дала можливість визначити першопочаткові кроки, які необхідні для того, щоб рухатися у напрямку розвитку. Також була можливість поспілкуватися з Максимом Черкашиним – консультантом з правових питань Асоціації міст України в Тернопільській області, та Романом Руснаком – консультантом з комунікаційних питань Асоціації міст України в Тернопільській області.

Алісія Стахов’як щиро привітала шумчан з 25-ою річницею незалежності України і щиро зізналася, що наше місто їй припало до вподоби. На згадку керівник проекту отримала патріотичні подарунки від Шумської об’єднаної громади.

До слова, у кінці вересня у Шумську очікують приїзд польської делегації, у ході якої робоча група продовжить працювати у напрямку стратегічного панування, спілкуючись з польськими колегами та вивчаючи їхній досвід.

Уже в обід надійшла ще одна приємна звістка  - футбольний клуб Шумська повертається додому з кубком, який у напруженій боротьбі виборов у  футбольного клубу з Кременця.

Тим часом у міському парку усіх охочих розважали наші юні патріоти – шумські пластуни.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Але найкращим і найприємнішим подарунком для шумчан та жителів міста став виступ гурту «Тріода», який став можливим завдяки фінансовій підтримці міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Патріотичний репертуар, талановиті артисти своєю творчістю вкотре довели, наскільки чудовою є наша українська пісня, а сучасні гурти можуть виконувати рідною мовою справжні українські хіти. Від імені громади та міського голови секретар міської ради Людмила Павленко подякувала гурту «Тріода» за прекрасний концерт, який полонив глядачів, а завершився спільним виконанням гімну України.

Фото без опису

А шумчан покликала до забави святкова дискотека.

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь