Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

29 липня відбулась зустріч делегації з міста Умань Черкаської області

Дата: 01.08.2016 18:58
Кількість переглядів: 1240

29 липня відбулась зустріч делегації з міста Умань Черкаської області у складі голови РДА Олійника В.В., голови районної ради Супрунець О.А., керівниками структурних підрозділів та сільськими головами Уманського району із активом Шумської територіальної громади.

Фото без опису

На зустрічі були присутні міський голова Плетюк В.Є., голова міської райдержадміністрації Ю.М. Головатюк, Голова районної ради Корець Т.Ф., , депутати Шумської міської ради, в.о. старост, представники преси та громадських організацій.

Фото без опису

Зустріч була проведена в рамках вивчення позитивного досвіду та напрацювань Шумського району з децентралізації. Гостей цікавили юридичні аспекти та практичний досвід формування нової територіальної одиниці. Міський голова Володимир Плетюк поділився досвідом створення громади запорукою якої вважає активність місцевого населення та фаховість команди міської ради. Нам вдалося об’єднати місто та навколишні 35 сіл в єдину територіальну одиницю та запустити проекти економічно-соціального розвитку. Голова Шумської РДА Юрій Головатюк та голова районної ради Тарас Корець поділилися перевагами об’єднання та повідомили про плани створення ще однієї територіальної громади на базі Великодедеркальської сільської ради. Після завершення дискусії делегація відвідала об’єкти на яких ведуться роботи за кошти субвенції державного бюджету, кошти міської ради, Програми розвитку ПРООН: майбутній Центр надання адміністративних послуг, Шумська ЗОШ №1 та інші об’єкти у селах громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь