Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Зустріч загиблого Героя Олександра Грицюка

Дата: 11.05.2024 17:00
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

11 травня Шумська громада зустріла загиблого Героя – 30-річного військовослужбовця Олександра Грицюка. У березні 2022 року жителя с. Обич призвали на службу у ЗСУ. Згодом проходив військову підготовку у Франції.

Наш земляк, який пройшов надскладні випробування війною, виконував обов’язки командира автомобільного відділення самохідного артилерійського взводу. Молодший сержант Олександр Грицюк загинув 9 травня у с. Лука Чернігівської області.

Сотні людей прийшли, щоб віддати шану відважному захиснику. На площі Героїв Майдану у Шумську священники відправили заупокійну панахиду. Жителі громади попрощалися із Олександром зі сльозами на очах, не стримуючи емоції.

Міський голова Вадим Боярський висловив співчуття рідним та близьким загиблого з приводу надзвичайно важкої втрати. Для усіх знайомих Олександр назавжди залишиться люблячим батьком, позитивним та вірним другом, щирим патріотом, який до останніх днів не втрачав віру у Перемогу. 

Чин поховання та віддання військових почестей відбудеться 12 травня о 12 годині у с. Обич. Вічна пам'ять тим, хто ціною власного життя та здоров’я захищає нашу державу! Вічна шана Герою! 12 травня 2024 року в Шумській громаді оголошено днем жалоби.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь