Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шумщина знову у скорботі...

Дата: 02.05.2024 14:00
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Сумна і скорботна звістка надійшла у Шумську громаду у передвеликодні дні… З глибоким сумом повідомляємо про загибель на полі бою великого патріота України, одного із засновників ГО «Схід та захід єдині», волонтера та мужнього воїна Едуарда Хатмулліна, 1970 року народження.
Народився Едуард у м. Константинівка Донецької області. З 2014 року став одним із засновників волонтерської організації, неодноразово бував на Шумщині.
З початку повномасштабного вторгнення його родина переїхала жити в м. Шумськ. Кожного дня вони також активно допомагають нашим волонтерам. Адже тут на Шумщині знайшли багато вірних друзів, стали близькими з друзями Едуарда.
З 2022 року року Едуард взяв у руки зброю і разом з побратимами захищав рідну землю від ненависного ворога, мріяв звільнити рідну землю та відбудувати рідні міста. Та не судилось.

Загинув мужній Герой 30 квітня 2024 року в жорстоких боях з ворогом. Його мама зустрічатиме свого сина на щиті... Вічна пам'ять та слава Герою! Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та бойовим побратимам загиблого Воїна.. За волею рідних чин поховання відбудеться в м. Шумськ.
Про зустріч тіла загиблого Героя буде повідомлено згодом…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь