Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Фестиваль добрих практик належного врядування в територіальних громадах

Дата: 21.04.2024 20:16
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

18-19 квітня у м. Кам’янець-Подільський відбувся «Фестиваль добрих практик належного врядування в територіальних громадах, партнерах Програми DOBRE». У підсумковому заході взяли участь представники Шумської міської ради Ігор Ткачук, Жанна Демчук, Лариса Карп’юк та голова молодіжної ради Анастасія Соловей.

Протягом дводенного заходу здійснювалося підведення проміжних результатів щодо залучення населення у 2023-2024 роках до покращення життя у громадах. Учасники обмінювалися позитивним досвідом щодо активізації мешканців, громадських організацій, молодіжних рад, також брали участь у різноманітних майстер-класах. Шумській громаді представники міжнародної Програми вручили подяку за реалізацію проєкту. Вдячні Вам за надані можливості та довіру.

Фестиваль відбувся в межах проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні в Івано-Франківській, Тернопільській та Чернівецькій областях», який ГО «Український Народний Дім у Чернівцях» впроваджує у 14 громадах України.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь