Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Громадське обговорення про присвоєння КУ «Центр культури і дозвілля» Шумської міської ради імені Василя Ільківа

Дата: 04.03.2024 13:54
Кількість переглядів: 353

Фото без опису

Повідомлення про початок проведення громадського обговорення про присвоєння Комунальній установі «Центр культури і дозвілля» Шумської міської ради імені Василя Ільківа

1. Найменування органу місцевого самоврядування, який проводить громадське обговорення:

Шумська міська рада Тернопільської області.

2. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення:

Присвоєння імені Комунальній установі «Центр культури і дозвілля» Шумської міської ради.

Комунальна установа Шумської міської ради

Комунальна установа «Центр культури і дозвілля» Шумської міської ради На честь Василя Миколайовича Ільківа, заслуженого працівника культури України  

Ільків Василь Миколайович – народився 14 січня 1938 року в с. Велеснів на Монастирищині. У 1961 році працював завідувачем сільським клубом, пізніше інструктором-методистом у Монастирському будинку культури. У 1964 році – художній керівник Теребовлянського будинку культури. З 1965 року переїхав у м. Шумськ і протягом 55 років працював викладачем у Шумській музичній школі. З 1965 року був керівником Шумської народної капели при Шумському районному будинку культури. Талановитий музикант, композитор, диригент, громадський діяч. Створив багато творчих колективів – різноманітні вокальні ансамблі, дитячий хор, хор хлопчиків, квартет «Спалах», жіноче тріо «Погорина». Талановитий педагог, композитор та виконавець пісень.

Указом Президента України від 19 серпня 2008 року присвоєно звання – «Заслужений працівник культури України». У 2016 році – нагороджений Грамотою та нагрудним Знаком від Святійшого Філарета.

Помер 09 грудня 2020 року. Похований на місцевому кладовищі.

3. Альтернативні варіанти вирішення питання:

- Схвалення громадськістю пропозиції щодо присвоєння Комунальній установі «Центр культури і дозвілля» Шумської міської ради імені Василя Ільківа;

- Не схвалення пропозиції щодо присвоєння Комунальній установі «Центр культури і дозвілля» Шумської міської ради імені Василя Ільківа.

4. Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія прийнятого рішення:

Мешканці Шумської міської територіальної громади.

5. Можливі наслідки втілення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін:

Сприяння увічненню пам’яті видатного земляка, заслуженого працівника культури. Виховання патріотизму, вияв вдячності за вклад у розвиток культурних і духовних цінностей Шумщини та популяризація культурно-мистецької спадщини України.

6. Відомості про строк, порядок обговорення питання, спосіб внесення пропозицій чи зауважень учасників, які беруть участь в консультації:

Громадське обговорення проводиться у формі електронної консультації через вебсайт Шумської міської ради https://shumska-gromada.gov.ua/ на вебпорталі Е-консультацій за посиланням https://consult.e-dem.ua/consultations/831 з 04 березня по 05 травня 2024 року з можливістю надання зауважень та пропозицій до 30 квітня 2024 року.

Пропозиції та зауваження також можуть подаватися в письмовій формі на адресу Шумської міської ради: місто Шумськ, вулиця Українська, 59 або  електронною поштою shumska.gromada@gmail.com із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. 

7. Спосіб забезпечення участі в обговоренні представників визначених соціальних груп населення та заінтересованих сторін:

Публікація інформації на офіційному вебсайті Шумської міської ради Тернопільської області.

8. Прізвище, ім’я відповідальних осіб органу місцевого самоврядування:

Демчук Жанна Валеріївна, мобільний телефон 0963905600;

Солтис Лілія Іванівна, мобільний телефон 0975452430.

9. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення:

У строк до 06 травня 2024 року, після отримання висловлених пропозицій та проведеного аналізу, відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на вебсайті Шумської міської ради.

Проєкт рішення сесії міської ради «Про присвоєння імені Василя Ільківа та зміну найменування Комунальної установи «Центр культури і дозвілля» Шумської міської ради».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь