Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шановні жителі багатоквартирних будинків м. Шумськ!

Дата: 01.03.2024 15:14
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

КП «Шумськкомунсервіс» повідомляє, що відповідно до рішення виконавчого комітету Шумської міської ради від 15 травня 2020 року № 576 «Про запровадження послуг з управління багатоквартирним житловим фондом в м. Шумськ» встановлено, що договори на надання послуги з управління багатоквартирним будинком закінчили свою чинність після п’ятимісячного терміну по завершенню карантинних заходів пов’язаних з COVID-19. Також, даним рішенням встановлено, що власники приватизованих квартир є співвласниками житлового будинку, який знімається з балансу КП «Шумськкомунсервіс» та передається співвласникам, які визначають самостійно форму управління своїм будинком.

Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» запроваджено поняття «управитель багатоквартирного будинку» – юридична особа, яка згідно договору з співвласниками надає послуги з утримання та обслуговування будинку. У зв’язку із відсутністю ліцензованих управителів на території громади, повноваження управителя багатоповерхових будинків надано КП «Шумськкомунсервіс».

Отже, співвласникам-власникам приватизованих квартир необхідно визначитися, яку систему управління обирати: самостійно утримувати будинок або укласти нові договори з управителем – КП «Шумськкомунсервіс».

Тому, дія договорів на надання послуг з утримання багатоповерхових будинків припиняється з 01 квітня 2024 року. КП «Шумськкомунсервіс» залишає за собою право на обслуговування електропостачання внутрішніх мереж будинку до лічильників квартир по 30 листопада 2024 року.

Рішення виконавчого комітету Шумської міської ради «Про запровадження послуг з управління багатоквартирним житловим фондом в м. Шумськ».

КП «Шумськкомунсервіс»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь