Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Облаштування сенсорної кімнати в інклюзивно-ресурсному центрі

Дата: 23.02.2024 15:08
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

 Відбулося офіційне представлення реалізованого проєкту з облаштування сенсорної кімнати в інклюзивно-ресурсному центрі для покращення психоемоційного здоров’я дітей з особливими освітніми потребами та їх батьків.
Обладнання придбали в рамках реалізації проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення», що впроваджується Програмою розвитку ООН за фінансової підтримки уряду Швеції. Також для налагодження якісної роботи у сенсорній кімнаті 5 лютого Інклюзивно-ресурсний центр підписав угоду про співпрацю із Тернопільським національним педагогічним університетом ім. В. Гнатюка.
 Директорка Олена Громяк розповіла, що у цій кімнаті фахівці центру будуть працювати із дітьми з Шумської та Великодедеркальської громад, які відвідують заклад. Протягом заходу діти уже випробували у сенсорній кімнаті нове обладнання, гамак, крісла-мішки, підвісну гойдалку. Такі проєкти приємно реалізовувати, бо взамін отримуємо щирі усмішки на обличчі найменших мешканців громади.
 Міський голова Вадим Боярський подякував регіональному координатору ПРООН в Тернопільській області Ігорю Стефаніву, голові ГО «Просто Дій» Аллі Омельчук, керівниці інклюзивно-ресурсного центру ТНПУ ім. В. Гнатюка Зоряні Удич та усім дотичним, хто сприяв, щоб ідея втілилася у життя.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь