Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Виставка картин Тетяни Ящук

Дата: 09.01.2024 14:15
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Художниця Тетяна Ящук представила свої творчі роботи на персональній виставці картин «Життя в кольорах». У дівчини змалку проявився хист до малювання, тому вдосконалювала вміння у Шумській школі мистецтв. Навчалася у Києві у Національному педагогічному університеті ім. Михайла Драгоманова на спеціальності «образотворче мистецтво». 

На виставці у Шумському краєзнавчому музеї представлена 31 картина, на яких переважно зображено пейзажі та натюрморти. Частина робіт виконані у техніці олійного живопису у стилі пуантилізм, що передбачає використання чистих фарб, які не змішувалися на палітрі. Також декілька полотен створені у маловідомій техніці інтарсія зі сукна. Решта картин – це акварельний живопис. Творчі роботи молодої художниці уже були представлені на виставках у Києві, а у нашій громаді вперше.

Тетяна Ящук зазначила: «На моїх полотнах переважно зображені побутові епізоди, які хочеться передати фарбами. Ніби спіймати саме цю хвилинку життя, показати, що звичні нам речі можуть бути красиві».

Запрошуємо жителів та гостей громади оглянути експозицію за адресою: м. Шумськ, вул. Шевченка, 8. Діятиме виставка з 9 до 26 січня, з 10:00 до 16:00 год ( крім суботи, неділі).

Проєкт «Громадський простір «Діалог для поколінь» реалізовується Шумською міською радою спільно із ГО «Просто дій» у рамках проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» за сприяння Програми DOBRE та ГО «Український Народний Дім у Чернівцях».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь