Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Неформальна зустріч з молоддю

Дата: 27.11.2023 20:02
Кількість переглядів: 321

Фото без опису

У приміщенні Шумського краєзнавчого музею відбулася зустріч представників молодіжної ради та активних старшокласників. Засідання відбулося у громадському просторі «Діалог для поколінь», який облаштовується за сприяння Програми DOBRE.

У неформальній зустрічі з молоддю взяли участь міський голова Вадим Боярський, начальник управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Алла Ніколаєва та представник ГО «Український Народний Дім у Чернівцях» Ігор Добко.

Засідання було досить продуктивним, оскільки обговорили план діяльності на перше півріччя 2024 року. Приємно відзначити активність юного покоління, яке вдало поєднує волонтерську роботу, бере участь у культурних заходах, олімпіадах і має безліч планів та ідей як покращити громаду. Наприкінці заходу провели майстер-клас з виготовлення янголів-оберегів, які невдовзі будуть передані для захисників та захисниць з Шумщини.

Захід відбувся у рамках проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні», що реалізовується за сприяння Програми DOBRE та ГО «Український Народний Дім у Чернівцях».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь