Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Вирішуємо проблеми села разом!

Дата: 30.01.2018 17:26
Кількість переглядів: 902

Фото без описуВелика кількість активних мешканців зібралася 30 січня 2018р. у приміщенні будинку культури на загальні збори жителів села Биківці.

 

 

 

 

 

 

Найбільше селян хвилювали питання організації та оплати за збір молока на їхній території. На зустріч були запрошені представники трьох підприємств, що займаються даною діяльністю, які виступили перед присутніми. Жителі мали змогу особисто поспілкуватися з представниками, та вирішити питання що їх хвилюють.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без описуБурхливе обговорення викликала пропозиція створити молочний кооператив на території даного села, який би дав змогу підвищити якість молочних продуктів та вартість продукту. Консультації з даного питання жителям надала начальник відділу правового забезпечення Антонюк С.В.

Начальник відділу ЖКГ Драчук Надія Тимофіївна у своєму виступі розповіла про можливості громади у підтримці такої ініціативи, але вирішальним у даному питанні все ж таки має стати ініціатива жителів села.

 

 

Фото без описуТакож не менш актуальним було питання діяльності закладів первинної медицини та впровадження реформи на території громади. Для виступу була запрошена Л.Б.Войцешко – сімейний лікар центру ПМСД Шумської міської ради. Вона розповіла про нововведення, які чекають на населення та відповіла на запитання щодо діяльності ФАПу на території села.

 

 

 

Фото без описуПрисутні на зборах жителі мали змогу вирішити земельні питання та отримати консультації у Чолинець Г.Т. начальника відділу земельних відносин, оскільки такі проблеми є близькими для кожного селянина.

 

Фото без опису

 

 

На завершення зборів звіт про діяльність Шумської міської ради на території села Биківці за 2017 рік представила спеціаліст Надія Андріївна Мартинюк. Вона підвела підсумки роботи за минулий рік та обговорила з присутніми плани та проблеми, що потребують вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь