Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

У Шумській міській раді відбулося засідання першої фокус-групи

Дата: 21.12.2017 17:11
Кількість переглядів: 970

21 грудня 2017 року у Шумській міській раді відбулося засідання першої фокус-групи в рамках проекту «Підвищення рівня підзвітності поліції та органів місцевого самоврядування перед громадами та налагодження діалогу через прийняття Комплексних програм розвитку безпеки і 18 територіальних громад західних областей України» за  фінансової підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED), Центру правових та політичних досліджень «СІМ» у партнерстві з Тернопільським регіональним відділенням Асоціації міст України.

 

 

 

У Тернопільській області даний проект втілюватиметься у 3-ох громадах, серед яких і Шумська ОТГ. Під час обговорення члени групи визначили проблеми та фактори, які найбільше впливають на безпеку життя у громаді та  можливі шляхи їх вирішення.

У рамках даного проекту планується  проведення цілого ряду заходів для  глибшого вивчення даного напряму та розроблення концепції комплексної безпеки Шумської ОТГ. Бажаючих  долучитися до вивчення та аналізу  даного питання  у нашій громаді  просимо звертатися у Шумську міську раду та брати участь у роботі групи.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь