Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Дата: 17.08.2023 14:00
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

Інформація про проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки

17 серпня 2023 року в приміщенні малого залу Шумської міської ради відбувся конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності, площею 0,0717 га (кадастровий номер 6125810100:01:003:0163), цільове призначення: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (КВЦПЗ 02.01), місцезнаходження: Тернопільська область, Кременецький район, місто Шумськ, вулиця Івана Франка, 12.

У конкурсі взяли участь два учасники, які є суб’єктами оціночної діяльності у сфері оцінки земель: Товариство з обмеженою відповідальністю «БІНОМ-ГРУП» та ФОП Речицький Юрій Анатолійович.

Переможцем конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності: площею 0,0717 га (кадастровий номер 6125810100:01:003:0163), місцезнаходження: Тернопільська область, Кременецький район, місто Шумськ, вулиця Франка І., 12 було обрано товариство з обмеженою відповідальністю – «БІНОМ-ГРУП».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь