Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Вшанування пам'яті Героя Сергія Грищука

Дата: 03.04.2023 09:00
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

У переддень річниці загибелі Сергія Грищука відбулася панахида у церкві Вознесіння Господнього с. Велика Іловиця, під час якої священнослужителі закликали присутніх молитися за небесного воїна та не забувати про його подвиг в ім’я України.

Після богослужіння рідні Сергія, друзі та представники влади прийшли на сільське кладовище до могили захисника, щоб покласти квіти та подякувати Герою. Поруч із місцем поховання встановлено синьо-жовті прапори. 

Також вшанували відважного воїна відкриттям куточка пам’яті у Великоіловицькій гімназії імені Г.М. Петрука-Попика та проведенням мітингу-реквієму. На стіні дбайливо розміщено світлини з життя Героя, на яких зображено роки дитинства, юнацтва, фото з родиною та періоду війни. Міський голова Вадим Боярський від імені усієї громади висловив слова підтримки для близьких загиблого.

Грищук Сергій народився 15 серпня 1983 року в с. Велика Іловиця. В 2017 році воював в зоні АТО, а через рік був комісований після отримання поранення. З початку повномасштабної війни повернувся з-за кордону та став на захист України. 3 квітня 2022 року Герой загинув у с. Солодке Донецької області під час виконання бойового завдання.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь