Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Призначення старости Кордишівського старостинського округу

Дата: 27.03.2023 12:35
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

Йшовши на вибори міського голови, з власної ініціативи пропонував в тих старостинських округах, де мали місце не погоджені позиції щодо кандидатури старост, консультуватися з жителями округу щодо їх призначення (на той час така процедура не була передбачена чинним законодавством).

Так і було зроблено в Кордишівському старостинському окрузі у 2021 році. Було призначено старосту, яка набрала більшу кількість голосів. Розрив між кандидатами на посаду старости був невеликий.

Сьогодні виникла потреба знову призначити старосту на даному окрузі. Тепер консультація з жителями округу введена в рамки законодавства. І хоча опитування було проведено ще у попередній раз, але важливим є дотримання норм чинного законодавства. Тому, як міський голова, запропонував жителям старостинського округу на обговорення кандидатуру Бабій Валентини.

Оргкомітетом було подвірно опитано 392 жителі округу, підтримали дану кандидатуру 355 жителів, тобто 90% від кількості опитаних та 40% від кількості виборців на даному окрузі (відповідно до законодавства- не менше 20%). Депутати міської ради врахувавши підтримку жителів, затвердили одноголосно Бабій Валентину на посаду старости. Надіюсь, що новопризначений староста оправдає довіру жителів округу.

З повагою

міський голова Вадим Боярський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь