Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Про проведення Дня довкілля

Дата: 22.03.2023 16:13
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

24 березня Шумська міська рада організовує «День довкілля». Прохання до жителів громади розпочати роботи з впорядкування територій, внутрішньогосподарських доріг, проїздів, площ, майданчиків, зелених насаджень; територій об’єктів бізнесу, територій приватних садиб, а також прилеглі до них території.

Особливо просимо звернути увагу на поводження з твердими побутовими відходами, зокрема утилізацію поліетиленових пакетів, упаковок, які засмічують довкілля.

Нагадуємо, що згідно «Правил благоустрою на території Шумської міської територіальної громади» суб’єкти господарської діяльності або балансоутримувачі територій зобов’язані здійснювати прибирання прилеглих територій у радіусі не менше 5 м або до тротуару.

Окремо відзначаємо те, що відповідно до ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення: порушення правил благоустрою тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, і на посадових осіб, громадян-суб'єктів підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь