Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Вдячні за допомогу від благодійників з-за кордону

Дата: 30.06.2022 14:44
Кількість переглядів: 490

Фото без опису

У Гуманітарному штабі вчора надавалася допомога, яку одержали від Fundacja Historia Vita (Польща) за сприяння жителя Шумщини Володимира Ковальчука та інших друзів із закордону.

Люди, які прибули із зони ведення бойових дій та тимчасово проживають у нашій громаді, отримали новий одяг для дітей віком до 6 років, шкільні рюкзаки, іграшки, засоби гігієни. Передати словами вдячність дітей важко, їх очі світилися від щастя.

Частина вантажу, яку отримали від фундації, прямує до військових у Донецьку область. Передані гелі для гоління та продукти довготривалого зберігання: консерви, макаронні вироби, крупи, олія.

Також не вперше долучилися до благодійності 5 сімей жителі Шумської громади, які приготували 100 банок домашньої тушонки та солене сало.

Шумська громада висловлює щиру вдячність усім волонтерам та благодійникам з різних країн Європи, які здійснюють значну роботу для підтримки жителів нашої держави. Нам дуже важливо, що ви розумієте усю складність ситуації, усю небезпеку та те становище, в якому сьогодні знаходиться Україна та українські міста, дякуємо вам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь