Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Аналіз цивільного захисту у Шумській громаді

Дата: 22.06.2022 18:08
Кількість переглядів: 330

Шумська громада є однією з перших в області, хто отримав ґрунтовний аналіз системи цивільного захисту. Незалежне оцінювання ситуації здійснене Західноукраїнським національним університетом у співпраці з управлінням ДСНС в Тернопільській області на прохання міського голови Вадима Боярського.

Наукову роботу про аналіз фінансової спроможності для формування системи цивільного захисту у Шумській громаді представив Михайло Шкільняк, завідувач кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ. Дослідницька робота здійснена ще до початку повномасштабної війни в Україні.

Науковцями сформована та запропонована модель цивільного захисту у Шумській громаді. За період військового стану більшість рекомендацій уже реалізовано: проводяться навчання, створюються добровольчі формування, покращується стан захисних споруд.

Начальник Головного управління ДСНС України у Тернопільській області Віктор Маслей вручив Вадиму Боярському сертифікат на отримання пожежно-рятувального автомобіля, який буде обслуговувати південну частину громади, для добровільного формування цивільного захисту Шумбарський старостинський (на базі ФГ "Івашенюків"). Це допоможе змінити ситуацію та забезпечити безпеку у віддалених населених пунктах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь