Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Міжнародний день захисту дітей у Шумській громаді

Дата: 01.06.2022 18:43
Кількість переглядів: 267

Фото без опису

У Шумській громаді заходи до Міжнародного дня захисту дітей були проведені на різноманітних локаціях, щоб одночасно охопити якнайбільшу кількість дошкільнят та учнів, але щоб вони перебували у безпеці. Розпочали день із благодійної акції здачі крові донорами для онкохворих дітей у лікарні.

Міський голова Вадим Боярський спільно із КУ «Центр надання соціальних послуг» вручили солодкі подарунки для 61 дитини з опікунських, прийомних сімей та ДБСТ.

Навпроти адміністрації школярі спільно із працівниками міської ради висадили Алею Слави на знак подяки українським захисникам і захисницям, які самовіддано боронять рідну землю. Цибулини квітів безкоштовно отримали від газети «Сільський вісник» у партнерстві з Асоціацією сільських, селищних рад та об'єднаних громад України за підтримки CIB Holland B.V.

Протягом дня у публічній бібліотеці діяла книжкова експозиція «Я дитина твоя, я краплина твоя, Україно!». Майстрині з Харкова, які вимушено залишили власні домівки, провели майстер-класи для дітей-вихованців ДБСТ.

Незвично долучилися працівники Шумської поліції, які організували виставку зброї, а також запропонували дітям спробувати себе в ролі поліцейського.

Креативно підготувався колектив ДНЗ «Шумське ПТУ», які спільно із учнями провели майстер-класи. Діти стали моделями із сучасними зачісками, яскравим манікюром, а також навчалися прикрашати тістечка та десерти.

Очільник громади завітав у Вілійський НВК, де у неформальній обстановці відбулася зустріч із учнями.

Протягом дня у закладах освіти громади проводилися конкурси малюнків на асфальті, спортивні естафети, перегляди мультфільмів.

Завершився насичений день запальними та креативними майстер-класами від колективу Центру позашкільної роботи та благодійним перформансом «Україна переможе» на площі Героїв Майдану. Під час виступу зразкового художнього ансамблю танцю «Тополина» та вихованців дитячого садка було зібрано 13330 гривень, які будуть спрямовані на підтримку захисників України.

Цьогоріч Міжнародний день захисту дітей наша держава відзначає у надскладних умовах та й свято набуло особливого сенсу, проте ніхто не має права позбавляти дітей щасливого мирного дитинства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь