Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Благодійний матч між командою «Зірки тернопільського футболу» та ФК «Шумськ»

Дата: 22.05.2022 17:34
Кількість переглядів: 487

22 травня за сприяння Асоціації футболу Тернопільщини відбувся благодійний матч між командою «Зірки тернопільського футболу» та ФК «Шумськ». Зі складом команди суперника можна ознайомитися за посиланням: https://ffternopil.com/news/7289/.

З вітальними словами виступили міський голова Вадим Боярський та виконавчий директор Асоціації Василь Заторський. Міському голові Вадиму Боярському вручили подарунок від Сергія, Любові Атласюків та футболістів команди зірок тернопільського футболу Прапор України з підписами футболістів за підтримку добровольців ЗСУ та волонтерства.

Перший тайм футболу завершився з результатом 3:1 на користь гостей. Перемогу у матчі здобула тернопільська команда з рахунком 5:3.

Приємним бонусом до насиченої гри став аукціон, на якому продали м’яч з автографами за 4 тис. гривень. Всього під час матчу зібрали 25750 гривень та передали кошти для АФТ на придбання військового екіпірування футболістам Тернопільщини, які захищають Україну.

Для довідки: команда зірок від 1 травня провела 10 благодійних зустрічей, під час яких вдалося зібрати для потреб ЗСУ понад 228 тисяч гривень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь