Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Вдячність за підтримку для внутрішньо переміщених осіб

Дата: 11.05.2022 11:55
Кількість переглядів: 272

Фото без опису

Розпочинаючи з другого дня повномаштабного вторгення росії, Шумська громада приймає внутрішньо переміщених громадян. На сьогодні в Шумській громаді проживає більш як 2500 внутрішньо переміщених осіб, третина з них діти.
Дякую всім небайдужим жителям Шумчщини, які відгукнулися на заклик та запропонували для проживання власні домівки та квартири. Особлива подяка тим, хто опікується внутрішньо переміщеними громадянами, які проживають компактно. З перших днів повномасштабної війни на території громади облаштовано 4 пункти колективного розміщення громадян, у яких зараз перебуває більше 150 людей: приватне помешкання у Шумську, приміщення Церкви Християн Віри Євангельської та 2 заклади освіти у селах.
Висловлюю слова вдячності усім, хто долучається до допомоги нашим друзям, які постраждали внаслідок бойових дій, хто надає продукти харчування, забезпечує приготування їжі, а також ділиться теплом власних сердець. Підтримка кожного з вас є неоціненною. Кожен сьогодні на своєму фронті – там, де необхідний найбільше.
З питань розміщення ВПО звертайтеся за телефоном Центр надання соціальних послуг Шумської міської ради: 0989448178 (Світлана).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь