Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

20 сесія

Дата: 10.02.2022 09:00
Кількість переглядів: 253

Про затвердження Протоколу про співробітництво між Шумською міською радою та Глобал Комьюнітіз, виконавцем Програми «Децентралізація Приносить Кращі Результати та Ефективність» (DOBRE) щодо виконання Програми в Україні

Про придбання соціального житла для багатодітних сімей, що опинились в складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги і підтримки

Про затвердження звіту про виконання бюджету Шумської міської територіальної громади за 2021 рік

    Додаток

Про затвердження звіту про виконання Фінансового плану КНП Шумської міської ради «Шумська міська лікарня» за 2021 рік

    Додаток

Про затвердження звіту про виконання Фінансового плану КНП Шумської міської ради «Шумський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» за 2021 рік

  Додаток

Про затвердження Статуту КНП Шумської міської ради «Шумський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» в новій редакції

Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки на будівництво гаража за адресою: пров. Ринковий № 3, м. Шумськ Кременецького району Тернопільської області

Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки на будівництво гаража за адресою: пров. Ринковий №3, м. Шумськ Кременецького району Тернопільської області

Про завершення приватизації нежитлового приміщення шляхом викупу

Про завершення приватизації нежитлового приміщення стоматологічного відділення за результатами електронного аукціону

Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Шумської міської територіальної громади, які підлягають приватизації

Про зміну юридичної адреси Шумського краєзнавчого музею

Про внесення змін до Програми подолання бездоглядності та безпритульності, профілактики правопорушень серед дітей різних категорій на 2021-2023 роки

Про внесення змін до «Комплексної програми забезпечення пожежної і техногенної безпеки на території Шумської міської територіальної громади з центром в м.Шумськ на 2021- 2023 роки»

Про внесення змін до програми «Обдаровані діти» на 2021-2025 роки

Про надання дозволу на передачу майна з балансу КНП Шумської міської ради «Шумська міська лікарня»

Про премію міського голови випускникам закладів загальної середньої освіти Шумської міської територіальної громади, які отримали найвищі результати при складанні зовнішнього незалежного оцінювання

Про затвердження Положення про резервний фонд бюджету Шумської міської територіальної громади

Про затвердження розпоряджень міського голови

Про безоплатну передачу КП «Шумськкомунсервіс»Шумської міської ради запасів

Про погодження місця розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності

Про погодження організації пам’ятки природи місцевого значення

Про затвердження програми створення та використання матеріального резерву Шумської міської ради для запобігання і ліквідації наслідків   надзвичайних ситуацій на 2022- 2025 роки

Про припинення сільських Виборчих комісій шляхом ліквідації

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

    Додаток 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Лівар О.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Лотоцькій І.Л.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Лук'янчуку Т.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Мельник Л.Б.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Мельничук Н.Д.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Мельничуку С.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Мирончуку П.Я.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Мовчан О.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Нікіфорчуку І.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Окренець О.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Олійник О.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Павалик К.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Павлушенко Н.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Петруку М.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Підгурній М.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Побережному В.Б.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Поліщуку І.Г.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Польовому К.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Поперечній В.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Присяжнюк Є.Б.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Семухіній Н.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Сірук О.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Смусенко Д.С.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Соколюк Н.Д.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Стельмащук Н.Й.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Стельмащук Н.С.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Таращуку А.О.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Териді А.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Териді А.К.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Териді Я.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Тивонюку Б.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Тимощуку Я.С.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Ткачуку В.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Троцюк І.Н.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Устич С.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Філінчуку В.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Філіп'юку Д.Ю.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Хрущевському О.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Чаплію В.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Шевчуку А.О.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Шевчуку В.Є.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Шишковській В.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Шойму В.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Шушвару І.С.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Яцюк Н.А.

Про уточнення рішення сесії від 16.12.2021 року №3383 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Плетюк Л.І.»

Про уточнення рішення сесії від 28.10.2021 року №2712 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Степчук І.В.»

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Антонюка М.О.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Балагуді О.Я.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Бобеюк М.І.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Горобець М.С.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Дмитрук В.М.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Івашенюк В.Ф.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Івашенюка В.О.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Косіка Ф.А.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Лівар Л.Я.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Поліщука М.В.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Савчука Р.В.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Тимощук О.А.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Філіпчука І.С.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Шаповаала А.С.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Юрчука П.А.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства яка перебувала у користуванні Ящук М.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Денчук О.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ажипі А.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Андрійчук Н.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Андрійчуку О.П.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Антонюку В.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Аркулічу В.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Атаманчук Г.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Бензель М.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Бійчуку В.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Бліндеру Ю.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Бойко В.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Бойко В.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Братанич О.Ю.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ваврисюк Л.З.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Василюк В.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Вінічуку І.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Волянюку В.Б.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гайдуку В.Л.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Герасимчук Л.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гнот І.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гогусь Н.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Головатюку П.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Горбатюк Л.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Горобцю В.П.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Горобцю В.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Горобець Н.О.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Горобцю С.П.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Грищуку Б.С.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Давидюку В.Р.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дайдак М.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Данилюку В.Д.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дворецькому О.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Денисовій Л.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дінака В.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дмитрук К.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дмитрук С.П.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Довганюк І.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Довганюку С.Я.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Доїзжак Л.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Доманюк М.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Доптун Н.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ДП «Кременецьке лісове господарство»

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Золотуну В.С.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Івашенюк Н.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ізерській Л.Є.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ільчук В.П.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ільчуку М.О.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Іщуку І.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Карп’юк С.Г.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Климович Н.О.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кміть А.З.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кноль Н.С.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Коберському В.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ковальчук М.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Корольчуку С.Р.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кошинському О.І., Кошинській І.В., Кошинському І.П.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кравець О.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кравцю Ю.Г.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кравчуку В.Є.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кравчуку О.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кравчуку С.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кремінському Я.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кукелко В.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кукелко Р.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Лесику В.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Лизуновій М.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Липці Г.К.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Літвінчуку В.Г.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Лук’янчук Н.Є.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Марценюк Л.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Марценюку М.П.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Марчук В.Р.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Марчуку О.Р.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Марчук Я.Р.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Матвіюку Г.Ф.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Мацюк А.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Миколайчук Н.З.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Монастирецькому С.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Моторній А.Р.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Моторному М.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Надьон А.Б.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Нечипорук О.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ничик С.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Новаковській Л.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Новаковській О.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Олійник Р.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Олійник Р.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Омелянчуку Р.Л., Омелянчук Н.М., Омелянчуку О.Л.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Омельчуку Г.О.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Павлюку І.С.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Палію Д.О.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Панасюку А.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Панасюку І.Г.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Пелешок М.Г.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Петруку Р.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Петрук Я.Я.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Пилип’юк Г.С.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Поліщуку В.Б.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Поліщук Г.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Потаповій Ю.О.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Похилі І.П.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Процишиній О.О.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Пташнік М.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Радчук І.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Радчук О.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ратушняк Г.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ремизовичу С.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Рибачуку С.Я.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Рогачовій Н.С.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Рогуцькому А.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Рудковському В.С.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Савчуку В.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Савчуку В.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Савчук Л.С.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Семенюк І.Д.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Скорській С.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Скорському О.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Стельмащуку О.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Сукенику В.Б.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Сухенко В.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Сухенко О.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Тарарук М.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Тарнавській А.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Тарнавській Н.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Тимощук І.С.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Тимощуку Н.П.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ткачук Л.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ткачук Л.Я.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ткачуку О.Я.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Токарській Є.Р.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Токарській Л.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Томашевській Л.Д.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Томчук Л.Л.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Федорук Є.Г.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Федчуку С.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Філінчук Г.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Філіп’юк Л.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Фурсик О.Ф.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Хрещук М.Ф.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Циганюку Н.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Шандруку В.П.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Шаповал Г.Л.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Шевченко С.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Шевчук А.П.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Шевчуку В.З.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Шпичко В.Р.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Юрченку І.Л.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ящуку А.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Бойко В.М.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Корнєєву Б.В.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Мельничук О.І.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Омелянчуку О.Л.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Радько О.А.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Тимощук О.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Бабію Б.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Блажеюку В.Б.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Бойчуку В.О.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Бурцеву О.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Буцман Н.Д.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Вихованцю В.С.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Волянюку Р.О.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Гаврилюку В.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Гаврилюку В.О.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Гаврилюк Г.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Гедз О.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Гнатюк І.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Головатюку П.У.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Горбатюк А.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Гордовській А.С.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Гордовському А.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Горобцю О.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Горобцю П.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Грабар М.Б.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  Грицаюку С.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Грищуку О.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Гуменюку А.Г.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Дмитруку В.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Дмитрук Н.П.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Жомір М.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Журавському А.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Захарчук А.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Захожій Л.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Ільчуку О.Є.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Калитюк О.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Кандибал С.О.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Карпюк О.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Клак А.Д.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Климчуку В.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Кмитюку В.У.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Козачуку Є.С.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Кондратюку В.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Корзунецькій Н.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Кравчуку О.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Кухаруку В.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки Кухтицькому М.К.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь